bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня європейської політики
29.03.2012

Інститут Політичної Освіти оголошує набір учасників до проекту «Майстерня європейської політики». В рамках нього відбудеться серія освітніх та дискусійних зустрічей, покликаних сприяти формуванню сучасного європейського лідера, який володіє новітніми демократичними підходами до врядування та ведення політичної діяльності.

Головні теми Майстерні:

  • європейські норми, стандарти, цінності;
  • новітні, ефективні та демократичні підходи в політичній діяльності;
  • зміст ключових внутрішніх реформ, необхідних Україні: енергоефективність, децентралізація, адміністративно-територіальний устрій, судова система, правоохоронні органи, податки, антикорупційна діяльність тощо;
  • механізми формування політичного лідера європейського зразка.

Реалізація проекту передбачає, що відібрані учасники загалом відвідають 4 етапи проекту, 3 з яких пройдуть в Україні (в Києві та в обраних регіонах), а заключна частина в одній з країн Європейського Союзу.

В перервах між заходами протягом 2012 року учасники проекту будуть виконувати практичні завдання.

Відкриття та перший етап Майстерні відбудуться 27-29 квітня 2012 р. у м. Києві. Другий етап відбудеться в червні-липні 2012р, третій та четвертий – у другому півріччі 2012 р.

До участі в проекті запрошуються яскраві особистості, які вже встигли зарекомендувати себе як успішні лідери у сфері політики, державної служби, бізнесу, громадській діяльності, медіа, юриспруденції тощо, готові довести своє прагнення до демократичних перетворень європейського зразка в Україні. Пріоритет надаватиметься учасникам, яким на момент подання анкети від 25 до 40 років.

Для участі в Майстерні необхідно до 18 квітня 2012 року надати:

  • заповнену анкету (додається);
  • рекомендацію від організації або особи, яку Ви вважаєте авторитетною (громадська організація, політична партія, місцева рада, церква, ЗМІ тощо);
  • творчу роботу на тему: «До здійснення яких змін в Україні я прагну у своїй діяльності?» (обсяг - до 1 тис. друкованих знаків).

На основі анкет буде здійснено відбір Майстерні європейської політики 2012 року в складі 35 осіб. Усі учасники будуть повідомлені про результати до 20 квітня 2012 р. (включно). Ті учасники, які пройшли відбір, вносять реєстраційний внесок у сумі 300 грн. для забезпечення частини організаційних витрат з проведення заходів. Також учасники самостійно покривають вартість проїзду в межах України. Інші видатки пов’язані з реалізацією проекту, у тому числі проживання, харчування, виготовлення матеріалів тощо, покриває Інститут Політичної Освіти та партнери.

Анкету, рекомендацію та домашнє завдання надсилати на адресу [email protected] вказуючи у темі «Maysternya» або факсом на номер 044 235-97-63.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.