bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейська школа з управління персоналом для молодіжних ОГС
26.03.2012

З 1 по 8 квітня АЕЖЕЕ-Київ вперше проводить масштабний європейський проект - HRES (Європейська школа по управлінню персоналом). 

Це 7-денний міжнародний навчальний курс, який спрямований на розширення можливостей членів молодіжних ОГС, які спеціалізуються в області HR, отримання навичок розробки, впровадження та управління HR стратегіями у своїх організаціях.

Європейська Школа по управлінню персоналом є щорічним міжнародним освітнім проектом, який організовує Європейський студентський форум AEGEE-Europe під керівництвом робочої групи AEGEE-Академія. Навчання проходить у вигляді тренінгів та лекцій,а після закінчення курсу слухачі складуть іспит на оцінку отриманих знань.

У проекті візьмуть участь 30 молодих ентузіастів у віці від 18 до 25 років: члени AEGEE, серед яких представники сусідніх країн, 8 країн Європейського Союзу, а також члени інших молодіжних організацій.

Мета проведення - поліпшення знань і навичок у сфері управління персоналом за допомогою досвідчених тренерів з AEGEE-Академії та обміну досвідом між представниками молодіжних організацій різних країн.

Очікується, що учасники проекту закладуть основу для подальшого співробітництва між собою та поділяться інноваційними методами та ідеями з представниками організацій у своїх країнах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.