bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

КМГО «Молода Черкащина» оголошує про початок набору учасників проекту «Молодь творить майбутнє»
21.03.2012

КМГО «Молода Черкащина» оголошує про початок набору учасників проекту «Молодь творить майбутнє». Якщо ти молодий та активний, маєш бажання збільшити вплив молоді на формування політики в Україні, то цей проект саме для тебе! Учасники від 18 до 30 років з трьох областей (Кіровоградська, Полтавська, Черкаська) запрошуються відвідати вступні семінари «Роль молоді у формуванні політики в Україні». Найактивніші учасники вступних семінарів зможуть продовжити участь у проекті – пройти навчання на трьох 3-денних тренінгах на теми: «Лобіювання та представництво інтересів», «Публічна політика», «Виборчі технології». Учасники тренінгів одержать сертифікати про пройдене навчання.

Із учасників проекту будуть створені ініціативні групи в регіонах, які, після отримання відповідних знань та навичок, самостійно розроблять та втілять у життя інформаційно-просвітницькі та/або лобістські програми для молоді. Для проведення таких кампаній ініціативні групи отримають субгранти за кошти проекту.

Три найактивніші учасники проекту, яких оберуть представники ініціативних груп, будуть мати можливість стати радниками з молодіжних питань для депутатів Верховної Ради України на волонтерських засадах.

Чекаємо на заявки від активних молодих людей з Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей на адресу [email protected].

Для участі у вступному семінарі необхідно заповнити анкету (додається) та подати її на розгляд до 10 квітня, 2012. Відібрані учасники отримають запрошення на участь у вступному семінарі до 15 квітня.

Вступні семінари відбудуться у наступній послідовності:

  • 21 квітня, 2012 – м. Кіровоград
  • 24 квітня, 2012 – м. Полтава
  • 28 квітня, 2012 – м. Черкаси

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.