bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з попередження ксенофобії
08.03.2012

Маємо честь представити Вашій увазі семінар-тренінг “Правова просвіта як напрям попередження ксенофобії”, який ми плануємо провести 30-31 березня 2012р. у м.Острог Рівненської обл. спільно з юридичною клінікою Національного університету “Острозька академія”, Координаційною радою молодих юристів Мінюсту та Американською асоціацією правників АВА/ROLI.

Цей захід має на меті досягти декількох завдань:

  1. Апробувати розроблений тренінговий комплекс щодо попередження ксенофобії, що підготовлений групою авторів юридичного клінічного руху України;
  2. Надати основні практичні знання щодо прав людини, які захищають від ксенофобного поводження як систему знань у правопросвітньому форматі;
  3. Увести в систему інтерактивних методик проведення правопросвітніх занять;
  4. Навчити організаційних моментів правопросвітньої роботи.

Зверніть увагу:

  1. На тренінг ми можемо запросити лише 20 осіб з Західного регіону України: з юридичних клінік, інших недержавних інституцій, обласних Коордрад молодих юристів Мінюсту.
  2. Тренінг не розрахований на питання практичного правозахисту у сфері протидії ксенофобії. Зміст цього заходу: просвітницька діяльність за інтерактивними технологіями, спрямована на попередження ксенофобії серед молоді.
  3. Основною формою роботи на тренінгу буде безпосереднє проведення за розробленими нами сценаріями окремих занять учасниками з подальшим обговоренням. Заняття проводитимуть учасники тренінгу особисто, теми будуть обрані за вибором учасників, готові матеріали ми надішлемо завчасно.
  4. Для відбору на тренінг представників організацій, які реально зацікавлені у подальшому використанні наданих навичок уводимо незвичний основний критерій відбору: проведення Вашою організацією правопросвітніх занять з молоддю: інтерактивних, лекційних чи будь-яких інших. Це необхідно підтвердити короткою довідкою, графіком занять, договором про співпрацю з середнім навчальним закладом чи іншим документом. Разом з тим, інша особиста мотивація кандидатів теж буде врахована.

Знаючи, що такою діяльністю займається небагато організацій, не заперечуємо подання двох осіб від організації (основною вважається перша кандидатура або більш вмотивована особа).

Вітаємо участь у заході керівників правопросвітніх програм організацій.

Охочих взяти участь у цьому заході просимо до 20 березня (19-00) надіслати на електронну адресу: [email protected] такий пакет документів:

  1. Заявку встановленої форми.
  2. Документ-підтвердження (копія) проведення правопросвітніх занять з молоддю.

Організаторами буде забезпечено проїзд, харчування та проживання під час тренінгу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.