bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цикл семінарів для навчання молоді, яка бажає працювати з дітьми
06.03.2012

Протягом квітня – травня 2012 року Всеукраїнська громадська організація Спілка Української Молоді в Україні проводить свій традиційний цикл семінарів для виховників. Метою таких щорічних заходів є виховання та навчання молоді, котра має бажання та натхнення працювати з дітьми, однак, не має для цього необхідних навичок та знань.

Протягом кількох днів, коли відбуватимуться виклади, усі учасники заходу ( як члени СУМ в Україні, так і просто бажаючі), які проживають у різних містах, матимуть нагоду познайомитися з новими людьми, пізнати щось нове, поділитись власним досвідом роботи з дітьми, побачити старих друзів, спільно попрацювати, отримати величезний позитивний заряд для подальшої праці у своїх осередках, містах та багато-багато іншого.

Завдяки досвідченим лекторам Ви матимете змогу поглибити свої знання з планування сходин (занять), вікової психології, суті процесу виховання та національного виховання, катехизації, інтерактивних методів виховання та ін. Однак, навчання включає в себе відпочинок також. Тож, Ви матимете нагоду збагатитись культурно та пізнати нові способи розваг як для дітей, так і для дорослих. Таким чином, програма передбачає й різноманітні культурні заходи (мандрівочки, перегляд вистав, фільмів), веселі традиційні розваги (як от гра в «Контакт» та «Мафію») та інше.

Дати проведення найблищого семінару: 6-8 квітня 2012 року.

Місце проведення: м. Чернігів.

Зголоситися: до 20 березня 2012 року.

Деталі участі за вказаним номером телефону.

Довідка:

ВГО СУМ в Україні – громадська молодіжна організація, головною метою якої є організувати і виховувати молодь на християнських засадах, в дусі патріотизму, готового працювати для добра українського народу та утвердження його державності.

Виховник (виховництво) – це людина, котра діє в межах Організації та завданням якої є поширення своїх знань з теорії виховання та збагачення своїх практичних та теоретичних навиків шляхом постійної роботи з юнацтвом (дітьми) віком від 6 до 17 років.

Робота з дітьми може здійснюватись через щотижневі (чи частіші) сходини (заняття, зустрічі), організацію та активну участь у семінарах для юнацтва чи постійна робота на юнацьких таборах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.