bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар на тему правопросвітництва сільських громад в Полтаві
01.03.2012

ВГО “Спілка сільських жінок України” розпочинає проект “Ділимося найкращим досвідом самозахисту членів територіальних громад із сільськими громадами України”. Проект підтримують програми “Схід-Схід: партнерство без кордонів” і “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження”.

До участі запрошують громадські організації з усіх регіонів України, які мають намір займатися питаннями самозахисту сільських громад, правопросвітництва та боротьби з бідністю.

Проект спрямовано на поширення найкращих практик самозахисту сільських громад як ефективного інструменту подолання правової незахищеності селян у різних регіонах України.

У межах проекту буде проведено консультаційні семінари в Житомирі та Хмельницькому для активістів місцевих громад, а також розширений практичний семінар у Полтаві 18-19 квітня.

Орієнтовна програма – у додатку.

Учасників семінару в Полтаві буде відібрано серед громадських активістів з усіх регіонів України, які займаються чи хочуть займатися захистом прав сільських громад.

Для участі в семінарі слід заповнити анкету та надіслати її до 25 березня на електронну адресу [email protected] або листом на адресу: 38100, м. Зіньків, Полтавська обл., вул. Леніна, 14.

Про результати відбору учасників буде повідомлено до 10 квітня.

Витрати учасників семінару-обміну на проїзд, проживання та харчування відшкодовують організатори.

Мета програми “Схід-Схід: партнерство без кордонів” – розвивати довготривале стратегічне партнерство між представниками міжнародної громадськості для вирішення соціальних і соціально-економічних проблем, які виникли в перехідний період після розпаду Радянського Союзу та соціалістичної системи.

 

Мета програми “Громадянське суспільство та належне врядування” – запровадження сталого діалогу громадянського суспільства з владою в тих сферах реформ, які можуть сприяти розвитку громадянського суспільства, через участь основних зацікавлених сторін у прийнятті та моніторингу виконання рішень органів влади на всіх рівнях.

Контакти

  • Скарга Галина
  • ВГО “Спілка сільських жінок України”, Полтавський осередок
  • [email protected]
  • 0997804727
  • 0972666391

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.