bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний обмін у Варшаві на тему сталого розвитку
23.02.2012

23 червня по 1 липня 2012 р. пiд час матчу «Греція - Росія» в Варшаві молодь з Німеччини, Польщі та Україні будуть думати про те, як зробити своє життя сталим і змінити свої повсякденні звички.

Основна мета проекту «Матч триває 90 хвилин, а що далі?» - змінити свідомість учасників, і на прикладі ЄВРО - 2012 показати не стійкість нашої економіки і повсякденного життя. ЄВРО - 2012 - це суспільне, політичне і економічне явище, яке можна дослідити під різними кутами.

Зустріч у Варшаві дозволить учасникам з трьох країн вивчити це явище під кутом основних аспектів сталого розвитку.

Під час цієї дев’ятиденної зустрічі у хлопців та дiвчат буде можливість знайти однодумців з інших країн, поспілкуватися з експертами в сфері сталого розвитку, провести власні дослідження в рамках одного з обраних аспектів, отримати натхнення і розробити нові проекти в тематиці сталого розвитку.

Учасниками проекту можуть стати молоді люди у віці від 18 до 25 років, які проживають у Донецькій області і хочуть активно брати участь у громадському житті свого рідного міста.

Зустріч буде проходити англійською мовою, тому середній рівень знання англійської мови обов’язкова умова. Організатори беруть на себе витрати на проживання та харчування учасників, а так же проїзд в одину сторону.

Для участі в молодіжному обміні вам необхідно заповнити анкету та надіслати її до 31 березня на [email protected] з позначкою «Євро-2012».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.