bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар для громадських активістів на тему захисту та адвокації прав ОСББ
22.02.2012

Громадська організація «Кримський Центр правової ініціативи» запрошує активістів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлових кооперативів (ЖК) і житлово-будівельних кооперативів (ЖБК), а також представників громадських організацій, журналістів, юристів, що працюють в сфері захисту та адвокації прав ОСББ , ЖК і ЖБК прийняти, участь в семінарі «Як захистити права ОСББ, ЖК і ЖБК на приватизацію прибудинкової території в м.Сімферополі».

Семінар відбудеться 16 березня 2012 року в м. Сімферополь.

Тривалість: з 10:00 ранку до 17 години вечора.

Участь в семінарі безкоштовна.

Умови участі:

Заповнити та направити в строк до 13 березня на адресу: [email protected] та [email protected] наступну інформацію (в темі листа вказати «участь в семінарі»):

  1. П.І.Б.
  2. Контакти (телефон, емейл, адреса проживання)
  3. Посада, рід занять, яку організацію представляєте

Учасники будуть відібрані організаторами на конкурсній основі.

Організатори забезпечують: Кава-паузи, обід, роздаткові матеріали

Більш детальну інформацію можна отримати за тел. 066 019 76 55

Семінар організований в рамках реалізації проекту «Сприяння реалізації прав власності на землю об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлових кооперативів (ЖК) і житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) у м. Сімферополь».

Проект „Сприяння реалізації прав власності на землю об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлових кооперативів (ЖК) і житлово- будівельних кооперативів (ЖБК) в м. Сімферополь» реалізується в рамках конкурсу грантів Дніпропетровської міської громадської організації „Жіночий інформаційно- координаційний центр” за фінансової підтримки Європейського Союзу».

Повну відповідальність за матеріал статі несе ГО «Кримський Центр правової ініціативи», і за жодних обставин він не може вважатися таким, що відображає позицію Дніпропетровської міської громадської організації „Жіночий інформаційно- координаційний центр” та Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.