bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар на тему ефективності розвитку сільського зеленого туризму
20.02.2012

Кримський правозахисний альянс розпочинає проект “Впровадження досвіду Закарпаття в розвиток сільського зеленого туризму в Криму”. Проект підтримують програми “Схід-Схід: партнерство без кордонів” і “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду Відродження.

Мета проекту – обмін найкращими практиками вирішення соціально-економічних проблем сільських громад у розвитку зеленого туризму у степових і передгірних районах АР Крим і Закарпаття.

До участі запрошують громадські організації та благодійні фонди, загальноосвітні, професійно-технічні та вищі навчальні заклади, що займаються розвитком сільського зеленого туризму на території АР Крим і Закарпаття.

Громадські активісти з сільських районів АР Крим відвідають сільські громади Закарпаття, де успішно впроваджуються проекти розвитку зеленого туризму.

А 28-29 березня в місті Ялта відбудеться семінар “Роль громадських організацій у підвищенні ефективності розвитку сільського зеленого туризму: досвід Закарпаття”.

Для участі в ньому буде відібрано 30 громадських активістів АР Крим та інших регіонів України, які бажають покращити життя на селі та створити нові робочі місця, розвиваючи туристичну галузь.

Учасники проекту обміняються досвідом підвищення можливостей громадських організацій у розвитку сільського зеленого туризму та досвідом налагодження співпраці з туристичними організаціями, розглянуть питання екологічної безпеки сільських територій, правові аспекти розвитку сільського зеленого туризму тощо.

Охочим узяти участь у семінарі слід заповнити анкету та надіслати її до 1 березня на електронну адресу [email protected].

Про результати відбору учасників буде повідомлено до 15 березня.

Витрати учасників конференції на проїзд, проживання й харчування відшкодовують організатори.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.