bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари для членів громадських рад
17.02.2012

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України протягом 2012 року планує проведення семінарів для членів громадських рад, утворених при органах виконавчої влади відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою надання їм інформаційно-методичної допомоги та можливості обміну успішним досвідом діяльності.

У зв’язку з цим пропонуємо представникам громадських рад до 1 березня 2012 року надіслати Департаменту перелік питань, що стосуються налагодження взаємодії рад з органами виконавчої влади та потребують роз’яснення, а також приклади успішного досвіду діяльності рад, яким би Ви хотіли поділитися з колегами.

Контактні дані для надання інформації: електронна адреса: [email protected], тел.: (044) 256-62-28, Леонтьєва Анна Анатоліївна.

За результатами опрацювання отриманої інформації буде визначено тематику семінарів. Також роз’яснення та найцікавіший досвід діяльності громадських рад будуть опубліковані в інформаційному бюлетені «Вісник громадських рад».

Контакти

  • Анна Леонтьєва
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів
  • [email protected]
  • (044) 256-62-28
  • http://civic.kmu.gov.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.