bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Досвід Великобританії у вирішенні соціальних проблем
09.02.2012

Що краще запровадити в Україні і як іноземний досвід може вплинути на Україну? Чому в деяких районах діти не ходять до школи і як про це піклується третій сектор? Як вдається мотивувати молодь до волонтерства і чому кожен 2-й волонтер? Чи можливі партнерські відносини та мости з Лондоном?

Учасниця програми «Активні громадяни» Катерина Клюзко 13 лютого проведе ознайомчий тренінг та поділиться досвідом з розвитку громадянського суспільства та соціальної роботи молоді Лондона та інших міст Великобританії, з яким вона ознайомилася під час міжнародного навчального візиту до Лондона, організованого Британською радою.

22-28 січня у Великобританії пройшла міжнародна навчальна поїздка (International Study Visit) в рамках програми «Активні громадяни» для ознайомлення з міжнародним досвідом соціального розвитку, розбудови міжкультурного діалогу, налагодження контактів з учасниками з інших країн котрі працюють у громадському секторі в рамках програми “Активні громадяни”.

В ній взяли участь представники 10 країн: Йорданія, Кенія, Індія, Пакистан, Бангладеш, Великобританія, Сербія, Косово, в тому числі й Україна.

Учасники мали змогу ознайомитися на практиці з досвідом громадських організацій різних міст Великобританії, презентувати проекти у Лондонському клубі, та відвідати Британську раду.

Катерина Клюзко поділилась досвідом створенням Молодіжної ініціативи “Серце в долоньках” у Києві та презентувала новий проект “On-life” для нової аудиторії. Серед української делегації були представники з Харькова О.Дейнеко та Мелітополя Н.Кідалова.

На учасників тренінгу чекають сюрпризи з відео від української діаспори Англії.

Запрошуємо тих, хто працює у ГО та НУО та тим, кому цікава Великобританія та подальша міжнародна співпраця.

Участь безкоштовна.

Адреса: м.Київ, вул. Жилянська 31, 6 поверх, Digital Lounge.
Початок тренінгу о 19:00.

Прохання попередньо зареєструватися за адресою: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.