bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів з протидії туберкульозу
30.01.2012

МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках реалізації проекту «Тобі слід знати про туберкульоз», що фінансується Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» (Програма «Зупинимо туберкульоз в Україні», за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією) оголошує відкритий конкурс серед представників ЗМІ Херсонської, Дніпропетровської, Донецької, Одеської, Запорізької, Львівської, Миколаївської областей, АР Крим та міста Севастополь для участі у тренінгу з протидії туберкульозу, що відбудеться 21 – 22 лютого 2012 року у м. Одеса.

Кандидати можуть бути представниками друкованих, телевізійних та радіо ЗМІ та Інтернет – видань.

Журналісти повинні мати досвід висвітлення соціальних тем, зокрема тем протидії епідемії туберкульозу в Україні. Кваліфіковані тренери інформуватимуть журналістів про проблему епідемії туберкульозу в Україні, підвищуватимуть загальний рівень обізнаності з проблеми, навчатимуть журналістів професійному висвітленню проблематики (стандарти, етика, актуальність тем).

Проектом покриваються такі витрати учасників тренінгу:

  1. Проїзд учасників тренінгу до міста Одеса та назад (автобус, потяг(купе));
  2. Проживання учасників тренінгу;
  3. Харчування (обід, вечеря, coffee-breaks) учасників. Участь в усіх сесіях тренінгу є обов’язковою для всіх учасників, що пройшли конкурсний відбір і погодилися брати участь у тренінгу.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, претенденти повинні до 10.02.2012 року надіслати на e-mail [email protected]:

  1. Резюме кандидата.
  2. Заповнену заявку (ПІБ, посада, назва ЗМІ, регіон, адреса та контактний телефон).
  3. Три статті, відео сюжети або радіорепортажі (або посилання на них).
  4. Лист на бланку ЗМІ із підписом редактора або керівника про готовність відрядити журналіста на навчання до міста Одеса.

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено Комісію, яка проведе оцінку кожного кандидата та обере переможця, який відповідає встановленим критеріям. Засідання Комісії відбудеться 14 лютого 2012 року.

Оголошення про конкурс розсилаються електронною поштою на адреси організацій та кандидатів, що є потенційними учасниками конкурсу, а також розміщується на веб-сайті: www.lhsi.org.ua та www.gurt.org.ua.

Пропозиції, які надійдуть після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться. Про результати конкурсу переможців повідомлять письмово не пізніше 3 робочих днів після проведення конкурсу.

Бажаємо успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.