bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжрегіональний тренінг «Проектне мислення. Написання проектів»
02.12.2011

Стартував новий проект Сумського обласного комітету молодіжних організацій – «Школа громадської активності», що реалізується за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED).

Проект діятиме рік і розрахований на дві області: Сумську і Харківську. У раках цього проекту, будуть проведені три тренінги для представників громадських організацій двох областей за різною тематикою. Також планується здійснити ряд інформаційних, ознайомчих поїздок по малих містах Сумської та Харківської областей. Під час дії проекту буде випускатися молодіжний дайджест «Спалах» і діятиме сайт Мережі громадських організацій Північно-Східної України. Наприкінці проекту відбудеться підсумкова молодіжна конференція для представників громадських організацій малих міст Сумської і Харківської областей.

Головною особливістю проекту буде проведення конкурсу міні-грантів для громадських організацій невеликих міст. 8 організацій отримають кошти на проведення невеликих проектів, спрямованих на активізацію громадянського суспільства на локальному рівні.

16 – 18 грудня 2011 року у м.Суми відбудеться І тренінг «Проектне мислення. Написання проектів».

Учасники: представники громадських організацій та громадські активісти з малих міст та селищ Сумської та Харківської областей, що не мають досвіду по роботі у громадському секторі. Кількість місць для участі у заході обмежена.

Для відбору на тренінг необхідно підготувати та надіслати до 12 грудня 2011 року анкету. Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені в індивідуальному порядку, після надсилання учасником анкети та позитивної відповіді організаторів.

Відбір учасників буде здійснюватися організаторами по закінченню терміну подачі анкет.

Учасникам тренінгу забезпечується харчування та проживання, а також компенсація вартості проїзду за наявності ксерокопії паспорта, ідентифікаційного коду, квитків в обидві сторони та ксерокопії зворотного квитка.

Про перебіг проекту, новини та анонси заходів дивіться також на сайті, або звертайтесь за моб.тел. +38095731298, +380961814319, e-mail: [email protected], Наталка Лучанінова.

Контакти

  • Наталка Лучанінова
  • Сумський обласний комітет молодіжних організацій
  • [email protected]
  • +380957312988

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.