bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з локального фандрейзингу у Сімферополі
30.11.2011

Тренінг з локального фандрейзингу відбудеться в Сімферополі. У вас є суспільно значуща ідея, але ви не знаєте, де знайти кошти на її реалізацію? Ваша організація успішно працює з міжнародними донорами, але вам не доводилося залучати ресурси місцевого бізнесу?  Ви вже співпрацюєте з представниками бізнесу, але хочете розширити коло партнерів та реалізувати нові проекти? У всіх трьох випадках – цей тренінг для вас!

Програма тренингу включає в себе:

  • Поняття локального фандрейзингу та його відмінність від роботи з міжнародними фондами
  • Шляхи та методи залучення коштів: благодійні аукціони, арт-проекти, збір грошей під час акцій, адресні листи та інше
  • Комплексну підготовку фандрейзингових кампаній
  • Створення іміджевого пакету: матеріалів, що представлять організацію перед спонсорами
  • Особливості спілкування зі спонсорами: від першого знайомства до подяки за підтримку

Крім того, в рамках проекту у вас буде можливість під керівництвом досвідченого тренера розробити власні міні-проекти соціальних ініціатив, які будуть представлені на Аукціоні соціальних ініціатив у Сімферополі 24 грудня 2011 року та зможуть на місці отримати підтримку представників бізнес-структур.

До участі в тренінгу запрошуються представники кримських громадських організацій, зацікавлені у співпраці з місцевим бізнесом, які мають ідею соціального проекту та готові взяти участь як в тренінгу, так і в подальшому аукціоні.

Для участі в тренінгу необхідно надіслати заповнену анкету (додається) та анотацію міні-проекту (до 1 сторінки) до 17.00 6 грудня 2011р. Учасники будуть відбиратися на конкурсній основі (основні критерії – мотивація до роботи з місцевим бізнесом та якість анотації міні-проекту). Результати відбору буде повідомлено 7 грудня.

Участь в тренінгу безкоштовна. Учасникам компенсується проїзд (за наявності квитків), а також буде забезпечено обід та кава-паузи.

Контакти: Анкети та анотації проектів, а також будь-які ваші питання будь ласка відправляйте: Ганні Лукіновій, менеджеру проекту ([email protected], +38 095 612 03 69) та Олександрі Целіщевій, консультанту з підготовки міні-проектів ([email protected], +38 050 664 06 16)

Контакти

  • Олександра Целіщева
  • Центр регіонального розвитку ”Топ-Кая”
  • [email protected]
  • 050-6640616

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.