bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір до Школи з моніторингу та оцінки
28.11.2011

Школа з моніторингу та оцінки II рівня (просунутого) буде проведена БФ "Творчий центр ТЦК" 23-25 січня 2012 року у м. Київ.

Навчальна програма просунутого рівня підготовки розрахована на спеціалістів, які вже мають досвід в оцінці програм та хотіли б підвищити свій професійний рівень в оцінці організаційного розвитку. Оцінка організаційного розвитку відрізняється від оцінки програм та вимагає розуміння динаміки розвитку організації, важливих складових функціонування організації тощо.

Умови навчання в Школі з оцінки

Пройти навчання в Школі можуть усі бажаючі, хто надішле анкету-заявку встановленого зразку до 10 січня 2012 року в ТЦК на адресу менеджера проектів ТЦК Анастасії Гернеги ([email protected]).

До участі у Школі запрошуватимуться ті, хто вніс до 15 січня 2012 року добровільну пожертву на статутну діяльність ТЦК у розмірі не менше 1500 грн. Школа з моніторингу та оцінки не є комерційним проектом і проводиться виключно на кошти добровільних пожертв самих учасників.

Творчий центр ТЦК забезпечує учасників Школи відповідними навчальними матеріалами, канцелярським та технічним обладнанням, харчуванням під час кава-пауз, інформацією про варіанти пошуку місця проживання та харчування. Всі інші витрати учасники покривають самостійно.

Після успішного завершення навчання, кожен учасник отримає сертифікат.

Можливості для отримання фінансової допомоги для навчання в Школі з моніторингу та оцінки. Якщо, Ви є активістом чи працівником української організації громадянського суспільства, то скористайтеся можливостями отримати ваучер Програми UNITER.

За допомогою такого ваучеру можна «придбати» відповідні послуги. Детальну інформацію можна отримати на порталі «Розвиток ОГС».

Для отримання додаткової інформації з питань навчання в Школі з моніторингу та оцінки звертайтеся до менеджера проектів ТЦК Анастасії Гернеги: телефон 044 574 6411, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.