bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для НУО з питань ксенофобії і права
25.11.2011

9-10.12.2011 ABA ROLI проводить тренінг «Попередження та захист прав від ксенофобного поводження» для представників НУО Львівської, Рівненської, Волинської, Хмельницької областей.

Проект Американської асоціації юристів «Ініціатива з верховенства права» (ABA ROLI) продовжує навчальні програми для правозахисників, представників неурядових організацій та етнічних меншин у сфері захисту інтересів осіб, що постраждали від злочинів, вчинених на ґрунті ненависті. Заходи проводяться в рамках Програми ABA ROLI з протидії ксенофобії та расизму в Україні, що впроваджується за фінансової підтримки Бюро у справах демократії, прав людини та праці Державного Департаменту США.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Львівська область

МЕТА СЕМІНАРУ – ознайомити представників неурядових організацій, етнічних меншин з найбільш актуальними питаннями сучасного законодавства України та міжнародних актів, правозастосовними аспектами, досвідом громадських організацій щодо боротьби з ксенофобією та расизмом та надання допомоги потерпілим.

ПИТАННЯ, ЩО ВИСВІТЛЮВАТИМУТЬСЯ ПРОТЯГОМ СЕМІНАРУ:

  • Ксенофобія як соціальне і правове явище;
  • Способи захисту прав від ксенофобної поведінки. Адміністративний спосіб захисту прав: звернення до державних організацій;
  • Захист прав від ксенофобних злочинів у кримінальному процесі;
  • Попередження ксенофобії у діяльності державних і недержавних інституцій за допомогою правової просвіти та ін.

ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВКИ:

  • до участі запрошуються правозахисники, представники громадських організацій та етнічних меншин, зацікавлені у поглибленні знань у сфері захисту прав потерпілих від злочинів на ґрунті ненависті із Львівської, Рівненської, Волинської та Хмельницької областей;
  • заявки на участь у семінарі подаються за наступною формою: o резюме не більше одної сторінки із зазначенням детальної контактної інформації (e-mail, поштова адреса, тел., факс, моб. телефон);

- мотиваційний лист із поясненням того, чому особа хоче взяти участь у семінарі;

- рекомендаційний лист з місця роботи за підписом відповідальної особи.

УМОВИ УЧАСТІ: ABA ROLI покриває витрати, пов’язані із участю в програмі: проїзд (за умови наявності проїзних документів), проживання, харчування протягом навчання та навчальні матеріали.

ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК: заявки з темою «Навчальна програма для НУО з ксенофобії» мають надійти до 6 грудня 2011 р. (включно) ел. поштою на 2 адреси: [email protected] та [email protected] або (лише за неможливості використання ел. пошти) факсом на номер (44) 459-0157.

Заявки, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

Додаткова організаційна інформація буде надіслана відібраним учасникам за зазначеною в їх резюме електронною адресою не пізніше 7 грудня 2011 р.

З ЗАПИТАННЯМИ щодо семінару можна звертатися до ABA ROLI за тел.: (44) 459-0150 або ел. поштою на адресу: [email protected]

Контакти

  • Олена Родіоненко
  • координатор Програми з протидії ксенофобії та расизму в Україні
  • Американська асоціація юристів Ініціатива з верховенства права (ABA ROLI)
  • [email protected]
  • (44)4590150/4590157
  • http://www.abarol.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.