bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Члени Громадських рад Донеччини навчатимуться проводити антикорупційну експертизу
15.11.2011

24 та 25 листопада 2011 року в рамках проекту «Сильні громадські ради - здоровий уряд»  відбудеться тренінг «Антикорупційна експертиза нормативно-правових актів». Основною метою занять є зміцнення експертного потенціалу та ефективності консультативно-дорадчих органів на рівні райдержадміністрацій та міст Донецької області.

До участі у навчанні запрошуються члени громадських рад та постійних комісій з міст та районів Донецької області, представники інститутів громадянського суспільства, які не є членами, але хотіли би створити або приймати участь у роботі консультативно-дорадчих структур при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Під час тренінгу учасники зможуть отримати знання та навички з таких напрямків:

  1. Основи антикорупційної експертизи.
  2. Сучасний стан та практика проведення антикорупційної експертизи.
  3. Державна регуляторна політика як інструмент боротьби із корупцією.
  4. Громадський контроль за регуляторною діяльністю органів влади.

Щоб взяти участь у відборі Вам необхідно заповнити анкету (див. у додатку №1) та надіслати її на електрону пошту [email protected] або за факсом +38 (062) 311-15-70 до 19:00 години 18 листопада 2011 року. Контактна особа - координатор проекту Наталя Семиволос.

Якщо Ваша участь буде підтверджена Організаторами тренінгу, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону 19 листопада 2011 року.

Учасники тренінгу забезпечуються: роздатковими матеріалами; харчуванням підчас навчання; компенсацією проїзду (в один бік).

По закінченню навчання, слухачі курсу зможуть отримати інтерактивні консультації та допомогу щодо вирішення практичних питань своєї діяльності у громадських радах на місцях. Крім того, найбільш активні учасники (які візьмуть участь у всій навчальній програмі) зможуть відвідати інші громадські ради з України та обмінятись досвідом за рахунок Організаторів.

Програма реалізується ДГО «Альянс» спільно з Комісією з питань інформаційної політики Громадської ради при ДонОДА в рамках проекту «Сильні громадські ради - здоровий уряд» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

За більш детальною інформацією щодо участі у проекті звертайтесь до Семиволос Наталі, координатора проекту ДГО «Альянс», члена Громадської ради при Донецькій ОДА за телефоном: +38 (095) 18-37-236 або електронною поштою [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.