bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний набір для участі в навчальній програмі «Школа АХАЛАР: я і Громада»
10.11.2011

До 15 листопада триває прийом заявок на участь у другому наборі «Школа AHALAR: я і громада». Проект - «Територія розвитку»

Центр гуманістичних технологій АХАЛАР в рамках реалізації 2-річного проекту «Територія розвитку: мобілізація громад Україні» оголошує конкурсний набір для участі в навчальній програмі «Школа АХАЛАР: я і Громада».

Мета програми - надати можливість учасникам, зацікавленим в активному розвитку своїх локальних спільнот, познайомитися з різними аспектами роботи в громаді, а також опанувати інструменти необхідні для ефективної роботи в місцевій громаді і саморозвитку.

Програма включає в себе навчальний цикл:

Чотириденний семінар-інтенсив «Інструментарій аніматора або Що потрібно знати тому, хто збирається працювати в Комюніті» (лютий 2012 р.)

Розробку та реалізацію власної ініціативи з розвитку громади (2012 р). Шестиденне стажування кращих учасників у Європі. Ознайомлення з інноваційним досвідом розвитку громад на прикладі польських/датських локальних спільнот (2012 р.)

Відібрані експертною комісією кандидати будуть запрошені для участі в програмі. Витрати, пов’язані з проходженням програми (харчування, проживання, транспорт), покриваються програмою.

Аплікаційні форми необхідно надсилати до 15 листопада 2011 року (включно) на електронну пошту: [email protected] з позначкою «Школа анімації АХАЛАР».

Результати відбору будуть повідомлені електронною поштою через місяць після завершення прийому заявок.

Проект в Україні реалізується на кошти, надані Фондом Ч.С. Мотта.

Контактуйте: Директор проекту: Юрій Трофименко Менеджер: Вікторія Гоголь Тел.: (0462) 93 44 44 Тел.: (099) 182 97 76 www.ahalar.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.