bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас “Музика єднає!” від Анни Крістофферссон
03.11.2011

9 листопада відома шведська джазова співачка Анна Крістофферссон вдруге проведе музичний майстер-клас для української молоді.

Коли: 9 листопада 2011 року, 14:00

Де: м. Київ

Проводить: Анна Крістофферссон (Швеція)

Участь безкоштовна.

Захід орієнтований на взаємодію та спілкування молодих людей з різними потребами та можливостями, які передусім цікавляться музикою. Під час нього Ви матимете можливість опанувати вокальні та ритмічні техніки та прийоми, відчути себе учасником музичного джему (цього разу з перкусійними інструментами), а також розважитися і знайти нових друзів.

Майстер-клас відбудеться в рамках проекту «Музика зцілює!», що реалізується Міжнародною громадською організацією «Школа Рівних Можливостей» за сприяння Посольства Швеції в Україні.

Вимоги до учасників:

  • вік 18-35 років;
  • інтерес та здібності до музики (досвід гри на музичних інструментах і співу, вітається музична освіта);
  • знання анлійської мови (додаткова умова, що вітається).

Кількість учасників є обмеженою! Заявки приймаються до 6 листопада 2011 року на e-mail: [email protected]. У листі необхідно вказати Ваші контактні дані (прізвище, ім’я, контактний телефон), вік, а також коротко розповісти про те, чому Ви вирішили взяти участь у майстер-класі.

Місце проведення майстер-класу буде повідомлено індивідуально після завершення відбору учасників.

Інформація про проект «Музика зцілює!» або на сайті.

Anna Christoffersson Анна Крістофферссон (Anna Christoffersson) народилася в Готеборзі в 1977 році і зараз мешкає у Стокгольмі. В столицю Швеції вона переїхала задля того, щоб нарешті присвятити себе музиці повний робочий день. Співачка є автором більшості своїх пісень. 2006 року в дуеті з відомим піаністом Стівом Доброгошем (Steve Dobrogosz) Анна записала альбом «It’s always you», а 2008 року випустила сольний альбом «One». У травні цього року співачка здобула престижну в музичних колах Швеції премію SKAP на композиторську діяльність. На разі Анна Крістофферссон активно гастролює в дуеті з гітаристом та співаком Пабло Доналдо (Pablo Donaldo). Зокрема, в квітні цього року відбулися їхні виступи в Києві та Одесі в рамках Днів Швеції в Україні. У вересні цього року Анна та Пабло завітали в Україну, щоб взяти участь в заходах першого етапу проекту «Музика зцілює!». У листопаді 2011 року Анна Крістофферссон знову завітає в Україну в рамках Днів Швеції. Офіційний веб-сайт або Facebook.

Контакти

Коментарі

Кушнір Тарас   4638 днів тому   #  

https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=gaggICnOdQA

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.