bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників із Запорізької області на тренінг
03.11.2011

Всеукраїнська мережа «Громадські ініціативи України» спільно з Громадською організацією «УкрПростір» оголошують конкурс на участь у дводенному тренінгу «Місцеві ініціативи, як механізм залученості громади до вирішення місцевих проблем. Комунікація в громаді» для активістів неурядових організацій, ініціативних груп та незалежних медіа (представників громадянської журналістики) із Запорізької області області.

Тренінг у Запоріжжі відбудеться 19-20 листопада 2011 року.

Тренінг відбувається в рамках проекту «Підтримка громадських ініціатив в Україні», який направлений на розбудову громадянського суспільства в Україні на рівні місцевих територіальних громад в 5-ти областях України, а саме: Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській та Харківській, а також налагодження кооперації локальних організацій з цих областей з іншими неурядовими організаціями України.

Проект «Підтримка громадських ініціатив в Україні» покликаний активізувати локальні громадські організації України до використання найкращих практик та інструментів для ефективного представництва інтересів місцевих громад.

У рамках проекту також відбудуться семінари для активістів громадянського суспільства з Донецької та Луганської областей (про дати та місце проведення яких буде повідомлено окремо), стажування в кращих неурядових організаціях України, що займаються місцевим розвитком, конкурс міні-грантів, збір кращих успішних практик діяльності неурядової організації для місцевої громади, тощо.

Учасники тренінгу в Запоріжжі відбиратимуться на конкурсній основі. Перевага надаватиметься учасникам, які працюють в містах, районних центрах, селах та селищах Запорізької області (за межами обласного центру) і їх робота спрямована безпосередньо на місцеві суспільства.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити та відіслати анкету учасника (додається). Останній термін подачі анкет: до 11 листопада 2011 року включно. Заповнену анкету учасника відправляйте до 11 листопада 2011 року включно на електронну адресу: [email protected] з темою листа: «Заявка на тренінг».

Навчання, проживання, харчування для учасників забезпечують організатори. Учасникам із районів області буде відшкодовано витрати на проїзд.

Додаткова інформація за телефоном координатора проекту – Юрія Степанця (тел. 067 9607264), а також координатора у Запорізькій області Миколи Колодяжного (тел. 067 614 10 53)

Проект «Підтримка громадських ініціатив в Україні» здійснюється завдяки фінансовій підтримці Національного фонду демократії (NED) і адмініструється ВОМГО «Наше Поділля» у співпраці з ГО Товариство Лева та ВГО СУМ в Україні, а також партнерськими НУО з 15 регіонів України в рамках діяльності мережі «Громадські ініціативи України».

Більше інформації про мережу та нашу діяльність на веб-сторінці.

Контакти

  • Микола Колодяжний
  • ГО ”УкрПростір”
  • [email protected]
  • 067 614 10 53

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.