bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар із етнічної толерантності для кримських вчителів і старшокласників
03.11.2011

Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» запрошує вчителів та старшокласників зі шкіл АР Крим та м. Севастополь до участі у семінарі з питань етнічної толерантності в рамках проекту «Пізнання через взаємодію: сприяння комунікації старшокласників у поліетнічних регіонах»

Проект «Пізнання через взаємодію: сприяння комунікації старшокласників у поліетнічних регіонах» впроваджується Чернівецькою міською молодіжною громадською організацію «Клуб української молоді» в партнерстві з Комітетом виборців України (м. Одеса) та Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» (м. Сімферополь).

Основні завдання проекту – це сприяння розвінчанню етнічних стереотипів в свідомості шкільної молоді, налагодження міжкультурних та міжетнічних контактів серед учасників проекту з різних регіонів. Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Одноденний семінар з питань етнічної толерантності відбудеться в листопаді 2011р в м. Сімферополь.

До участі запрошуються ініціативні групи зі шкіл у складі двох осіб – вчителя та старшокласника (9-10 класи).

Передбачається, що учасники семінару до кінця 2011 року розроблять пошукові роботи з тематики «Етнічний вимір Чернівців (Одеси) моїми очима». Автори кращих робіт будуть запрошені до Чернівців (або Одеси) та матимуть змогу познайомитися з етнічною історією, етнічними громадами краю, зустрітися з національно-культурними товариствами, здійснити екскурсії в населені пункти, в яких компактно проживають представники етнічних громад, поспілкуватися в середовищі учнівської молоді з інших регіонів.

Для того, щоб взяти участь у семінарі, необхідно заповнити анкету-заявку, що додається та надіслати її до 10 листопада за адресою [email protected] з темою листа «заявка на семінар з етнічної толерантності».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.