bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний курс для молодих журналістів в Донецьку
27.10.2011

Донецький прес-клуб розпочинає навчальний курс для молодих журналістів за трьома тематичними напрямками/спеціалізаціями:

  • «екологія» (охорона довкілля, біорізноманіття, забруднення води, повітря, грунтів, міжнародні конвенції з питань захисту довкілля, участь громадськості у вирішенні питань покращення екологічної сітуації);
  • «економіка» (фінанси, підприємництво, податки, бюджет тощо) та
  • «політика» (вибори, робота з органами влади, зверненнями громадян, громадський контроль за віконанням рішень, зовнішня політика тощо).

До кожної групи за результатами анкет (додається) ми оберемо 15 учасників, які пройдуть навчальний цикл: з двох дводенних тренінгів за спеціалізацією «економіка» та «політика» і одного тренінгу – «екологія».

Між тренінгами журналісти виконуватимуть самостійну практичну роботу та через скайп отримуватимуть консультації від «профільних» тренерів-кураторів, закріплених за кожною групою, а також від залучених експертів. До того ж учасники навчання зможуть одержувати інформацію під час засідань прес-клубу (опрацьовуватимуть теми для авторських матеріалів, визначатимуться з потенційними експертами, чиї коментарі будуть необхідні).

Результатом навчання для кожного випускника має стати щонайменше два розміщених в ЗМІ повноцінних матеріала.

Кожного учасника, якого буде відібрано за результатом анкет, організатори особисто поінформують щодо програм тренінгів та дат проведення. Участь у навчанні безкоштовна. Організатори покривають витрати на проїзд (за наявності проїзних документів), харчування та проживання в готелі для учасників з міст Донецької області.

Щоб потрапити до складу учасників необхідно до 5 листопада п.р. заповнити анкету (у додатку).

Результати відбору ми повідомимо до 10 листопада п.р. Дату проведення навчання учасників поінформують пізніше.

Подробиці

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.