bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Робота та відпочинок за кордоном»
26.10.2011

Інформаційно-консультаційний проект Universal Assistance та Ліга політологів - міжнародників «ДИПКОРПУС» запрошують всіх бажаючих взяти участь у безкоштовному тренінгу «Робота та відпочинок за кордоном», який відбудеться 5 листопада в конференц-залі готелю «Спартак» о 14.00.

У Маріуполі, як би це не здавалося нехарактерним для нашого міста, живуть і працюють люди, які і в робочий, і у вільний час, як своєрідним хобі, займаються тим, що допомагають співвітчизникам, які потрапили в складну ситуацію за кордоном. У цього роду діяльності немає ані робочого графіка, ані можливості “відкласти на завтра те, де спасати потрібно сьогодні”. З іншого боку є величезна віддача у вигляді врятованих людських доль і впевненості, що немає в сучасному світі безнадійних ситуацій.

За роки надання такої допомоги своїм друзям, знайомим і навіть незнайомим людям накопичилося і багато цікавих життєвих історій, і повчальних прикладів, які було б дуже корисні всім, хто хоче більше знати про закордонні мандри, або планує подібну поїздку найближчим часом.

У рамках тренінгу фахівці проекту Universal Assistance розкажуть про поведінку за кордоном: проблемних ситуаціях, шляхах їх вирішення, цікавих випадках з практики. Зокрема, про ризики та аспекти працевлаштування закордоном, які небезпеки чекають українських туристів, від консульства до аеропорту і т.д.

Також на учасників чекає перегляд навчального фільму «Місце призначення - життя» та інтерактивна робота в групах.

Ми відповімо на всі Ваші запитання!

Не пропустіть, Вас чекає корисне спілкування з фахівцями, які вже не один раз у своїй практиці стикалися з випадками шахрайства, торгівлі людьми, трудової експлуатації і т.д., тому знають, яким чином можна вберегти себе та інших від ситуацій подібного роду!

Захистіть себе і станьте ефективним консультантом для своїх друзів, приходьте на тренінг!

Участь безкоштовна.

Для оперативних новин та експрес-відповідей на питання по заходу - створена група тренінгу “Робота та відпочинок за кордоном”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.