bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для депутатів місцевих рад і представників громадських організацій АР Крим
27.09.2011

Кримська республіканська організація Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Спілка молодих державних службовців України”, Інститут Політичної Освіти, Центр політичного аналізу і прогнозування «Крим» та Кримськотатарський Молодіжний Центр оголошують набір учасників навчальних груп – депутатів місцевих рад, їх помічників та представників громадських організацій АР Крим, зацікавлених в отриманні інформації щодо можливих шляхів та способів впливу громадськості на вирішення питань місцевого розвитку.

Протягом навчальних семінарів учасники оволодіють теоретичними знаннями та практичними навиками щодо можливих шляхів та способів впливу громадськості на вирішення питань місцевого розвитку, залучення громадськості до прийняття рішень на місцевому рівні, чіткого розуміння процедур прийняття рішень органами місцевого самоврядування, юридичного та консультаційного супроводу їх проектів (ініціатив).

Організація та проведення семінарів заплановано на жовтень-листопад 2011 року.

Документи, що повинен надати кандидат на навчання:

  • Заповнена анкета (додається);
  • Резюме (коротка біографія та досвід громадсько-політичної діяльності);
  • Есе на тему «Яку проблему місцевої громади я хотів би вирішити?»  
  • Рекомендація від організації, яка делегує учасника (місцева рада, осередок партії, громадська організація тощо).

Увага! До участі в конкурсі допускаються тільки ті кандидати, які нададуть КРО ВМГО “Спілка молодих державних службовців України”, до вказаного терміну повний пакет документів.

Документи можна надсилати електронною поштою на адресу [email protected] з позначкою DEPUTATY. Остання дата надсилання документів: 3 жовтня 2011р.

Про результати відбору учасників буде повідомлено не пізніше 6 жовтня 2011р.

Організаційні питання: Витрати (транспортні, проживання, харчування) беруть на себе організатори.

Додаткову інформацію та анкети учасників ви можете знайти на сайтах Інституту Політичної Освіти, Центру політичного аналізу і прогнозування «Крим», Кримськотатарського Молодіжного Центру  або звернувшись за телефонами (050) 360-78-53 (Ескендер Барієв); (067) 402-80-31 (Любомир Грицак).

Проект «Через публічну дипломатію до сталого регіонального розвитку АР Крим» реалізується Кримської республіканської організацією Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Спілка молодих державних службовців України” за сприяння Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.