bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з медіаграмотности в Криму
22.09.2011

Центр регіонального розвитку ТОП-КАЯ в рамках проекту «Підтримка місцевих громадських ініціатив в Криму - 2011» запрошує громадських активістів до участі в одноденних тренінгах «Медіаграмотність для громадських ініціатив».

Тренінги будуть проходити в жовтні 2011 року в містах:

  • м. Феодосія (01.10) м. Білогірськ (02.10)
  • м. Джанкой (жовтень)
  • м. Керч (жовтень)
  • м. Красноперекопськ (жовтень)

Тренінг включає такі теми:

  • Основи комунікації із засобами масової інформації (написання анонсів та прес-релізів, розміщення інформації на безкоштовних джерелах, організація медіа-супроводу акції, круглого столу, прес-конференції)
  • Можливості громадянської журналістики (відмінність цивільної і професійної журналістики, важливість громадянської журналістики для громадських об’єднань)
  • «Нові медіа» та соціальні мережі (огляд нових медіа, можливості використання соціальних мереж для просування громадських ініціатив, поширення суспільно корисної інформації в соціальних мережах)
  • Можливості сайту www.ngocrimea.org для громадських організацій
  • Огляд корисних для громадських активістів сервісів: відеосервіси (Youtube), фотосервіс (Flickr, Picasa), соціальні мережі (Facebook, Вконтакте), блоги (Blogspot і Livejournal) та мікроблоги (Twitter), а також Googlemaps, Яндекс.Карти, Гуглдокс, Slideshare та ін.

Тренер - Володимир Гребьонкін,PR фахівець, журналіст-фрілансер, спеціаліст з просування в соціальних медіа.

Мова тренінгів - російська, час проведення - орієнтовно з 10.00 до 17.00.

Про конкретний місце проведення буде повідомлено додатково відібраним учасникам.

Учасники тренінгів забезпечуються роздатковими матеріалами, канцтоварами, обідом та кава-паузами, проїзд до місця проведення тренінгу оплачується за наявності оригіналів квитків.

Вимоги до учасників: активні члени громади, представники ініціативних груп і місцевих громадських організацій з Північного, Центрального і Східного Крим Зацікавленість у темі тренінгів, готовність застосовувати отримані знання у своїй організації (в тому числі розмістити новини організації на сайті www.ngocrimea.org) Володіння комп’ютером на рівні користувача, наявність електронної пошти, навички роботи в Інтернеті

Для участі у тренінгах необхідно заповнити анкету, що додається до даного оголошенню, і надіслати її за адресою [email protected] до 28 вересня (середа) - для тренінгів у Феодосії і Білогірську і до 5 жовтня (середа) для тренінгів в Керчі , Джанкої та Красноперекопську.

Проект «Підтримка місцевих громадських ініціатив в Криму» здійснюється в АР Крим Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» у партнерстві з громадською організацією «People in need» («Людина в біді», м. Прага, Чехія) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки. Проект реалізується у віддалених районах Криму і спрямований на посилення ролі місцевих громадських організацій, ініціативних груп та шкільних об’єднань у суспільстві.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.