bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Забезпечення рівних прав та можливостей в політиці через ЗМІ»
16.09.2011

За все ХХ століття в світі можна нарахувати всього біля 30 жінок, які були вибрані президентами або главами урядів. Проте вже наприкінці століття на президентських виборах 1998 року в Ісландії всі кандидати були жіночої статі. Виняток? Тенденція? Закономірність?

Тренінг «Забезпечення рівних прав та можливостей в політиці через ЗМІ» відбудеться в рамках проекту «Жінка при владі без кривих дзеркал - теоретичні права та реальні можливості», який реалізується Донецькою громадською організацією за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні та проходитиме в м. Євпаторія з 30.09 по 02.10.2011.

Метою тренінгу є обговорення з представниками мас-медіа недоліків, пов’язаних з конкретними проблемами гендерно-збалансованого прийняття рішень та питань досягнення гендерної рівності в політиці, розвиток навичок журналістів в підготовці матеріалів та розробці медіа-проектів на цю тему.

До конкурсу на участь у тренінгу запрошуються працівники українських ЗМІ (Південний та Східний регіони України), які цікавляться гендерною тематикою з професійної точки зору, які мають бажання змінити ситуацію щодо жінок в українській владі, та матимуть змогу розробити власні міні-проекти за тематикою тренінгу.

Щоб прийняти участь в конкурсі, будь ласка, заповніть анкету та надішліть її до 23 вересня 2011 року на електронну пошту [email protected].

Участь у тренінгу безкоштовна, організатори покривають:

  • проживання,
  • харчування
  • кошти, витрачені на проїзд (поїзд – плацкарт, купе, міжміський автобус).

Більш детальну інформацію щодо участі в тренінгу можна дізнатися за тел.: 050 4708817 (Світлана Закревська) або можете написати нам на пошту [email protected]

Метою проекту «Жінка при владі без кривих дзеркал - теоретичні права та реальні можливості» є підсилення міжсекторного підходу до розвитку рівних прав і можливостей для жінок у владі шляхом проведення освітніх програм на міжрегіональному та місцевому рівнях.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.