bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Члени громадських рад Чернігівської області запрошуються до навчання
09.09.2011

Протягом жовтня в Чернігові відбудеться серія тренінгів для членів Громадських рад при районних державних адміністраціях (РДА) Чернігівської області.

Метою навчання є підвищення рівня знань, вмінь та навичок в членів Громадських рад та спроможності громадських організацій Чернігівської області брати участь у формуванні та реалізації державної і місцевої політики. Для участі в навчанні від кожної Громадської ради при РДА в Чернігівській області буде відібрано по 2 представники.

Щоб взяти участь у навчанні членам Громадських ради при РДА Чернігівської області необхідно заповнити анкету та до 23 вересня надіслати її на електронну адресу [email protected]

Анкету можна завантажити в додатку або отримати написавши на адресу [email protected]

Тренінги проходитимуть в Чернігові протягом вихідних днів жовтня. Тривалість тренінгу 2 дні.

Участь у навчанні є безкоштовною. Учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами та відшкодовується вартість проїзду при наявності квитка. Про точні дати, час та місце проведення тренінгів відібраним учасникам буде повідомлено додатково.

Короткий опис тем тренінгів:

  1. Використання НУО законодавчої бази, що регламентує діяльність ГР.
  2. Інструменти моніторингу діяльності виконавчої влади. Пошук і поширення інформації.
  3. Методи роботи з органами влади. Лобіювання.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (063) 47 85562

Навчання членів Громадських рад при РДА Чернігівської області відбудеться в рамках проекту «Посилення спроможності районних Громадських рад в Чернігівській області», який реалізує Чернігівська громадська організація «Освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень та Всеукраїнською громадською організацією «Спілка Української Молоді» в Україні завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012рр.

Контакти

  • Павло Пущенко
  • Чернігівська міська громадська організація “Освітній центр ”Ініціатива”
  • [email protected]
  • (063)4785562
  • http://www.pik.cn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.