bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває реєстрація для участі в проекті UPgrade-2
01.09.2011

Кожен з нас мріє бути щасливим та успішним, хоч і в кожного своє розуміння та своє значення цих слів. Дуже часто ми відкладаємо щось «на завтра», починаємо «з понеділка», змінюємо своє життя «у новому році».

Проте насправді наше майбутнє – в нашому теперішньому. Те, що дві хвилин назад було ще в майбутньому, хвилину назад вже стало минулим. Іншими словами, в нас просто немає часу на довгі роздуми, важливо – діяти! Можливо, з помилками, з невдалим досвідом, але – ДІЯТИ!

Щодня ми робимо вибір. І зараз ти також можеш обирати: закрити цей текст і далі займатися своїми справами та жити в звичному темпі життя або ж – кардинально його змінити в якісно кращу сторону; продовжувати виношувати в голові ідеї або в цю секунду почати втілювати їх у життя; залишатися на місці чи йти вперед, бігти, шалено нестися та наближатися до своєї великої мрії!

Впевнені, що ти можеш досягнути захмарних висот, варто лише захотіти і… опинитися в потрібний момент і в потрібному місці. Зараз такий момент настав!

Наразі триває реєстрація для участь у наступному, вже другому старті проекту UPgrade!

Вже через 3 місяці ти можеш стати тим, про кого говоритиме весь Київ, вся Україна, або ж, якщо ризикнеш і поставиш перед собою ще вищі цілі, то і весь світ, чому б ні?! UPgrade дає тобі можливість реалізувати себе та свої найнеймовірніші ідеї!

Тому ти і лише ти обираєш: чи зареєструватися для участі просто зараз, сьогодні ж, чи так і продовжувати відкладати все «на завтра», обіцяючи самому собі, що рано чи пізно ти таки почнеш займатися тим, що тобі подобається?

Ми віримо в кожного! І кожному даємо шанс, в першу чергу, повірити в себе, проявити себе, розвивати власну індивідуальність і неповторність та досягати успіху!

Ми робимо тобі крок назустріч, тепер - твоя черга ступити перший крок до свого яскравого майбутнього!

Більше інформації на сайті: upgrade-yourself.com.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.