bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Донецькій області стартує навчальна програма з посилення спроможності громадських рад
04.08.2011

З 17 серпня 2011 року в рамках проекту «Сильні громадські ради - здоровий уряд» починається навчальна програма для членів громадських рад Донеччини.

До участі у тренінгах запрошуються голови громадських рад та постійних комісій з міст та районів Донецької області, представники ІГС та ЗМІ, які не є членами але хотіли би створити консультативно-дорадчі структури при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Перші два тренінги, що пройдуть 17-18 серпня будуть присвячені правовим засадам взаємодії влади та громади, а також плануванню діяльності громадських рад та розробки процедур пов’язаних з їх діяльністю.

Основною метою цих тренінгів є зміцнення експертного потенціалу та ефективності консультативно-дорадчих органів на рівні райдержадміністрацій та міст Донецької області.

Кількість учасників тренінгу обмежена (25 особами), відбір буде здійснюватися за конкурсом анкет.

Щоб взяти участь у відборі Вам необхідно заповнити анкету (див. у додатку №1) та надіслати її на електрону пошту [email protected] бо за факсом +38 (062) 311-15-70 до 17:00 годин 10 серпня 2011 року. Контактна особа Закревська Світлана.

Якщо Ваша участь буде підтверджена Організаторами тренінгу, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону до 12 серпня 2011 року.

Учасники тренінгу забезпечуються:

  • роздатковими матеріалами;
  • харчуванням підчас навчання;
  • компенсацією проїзду (в один бік).

По закінченню навчання, слухачі курсу зможуть отримати інтерактивні консультації та допомогу щодо вирішення практичних питань своєї діяльності у громадських радах на місцях. Крім того, найбільш активні учасники (які візьмуть участь у всій навчальній програмі) зможуть відвідати інші громадські ради з України та обмінятись досвідом за рахунок Організаторів.

Навчальна програма реалізується ДГО «Альянс» спільно з Комісією з питань інформаційної політики Громадської ради при ДонОДА в рамках проекту «Сильні громадські ради - здоровий уряд» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

За більш детальною інформацією щодо участі у проекті звертайтесь до Закревської Світлани, президента ДГО «Альянс», члена Громадської ради при Донецькій ОДА за телефоном: +38 (050) 470-88-17 або електронною поштою [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.