bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер клас “Як створити ефективну презентацію”
29.07.2011

Центр “Розвиток КСВ” продовжує нашу серію тренінгів для неурядових організацій в рамках Програми «Лідерство заради сталого розвитку», яка започаткована в рамках Проекту «Об’єднуймося заради реформ», що виконується Pact та фінансується Агенцією з Міжнародного Розвитку США (USAID).

12 серпня, 13.00 - 17.00 - фахівці провідної PR-агенції Starget проведуть майстер клас “Як створити ефективну презентацію”. Вони розкажуть про контент презентації, її оформлення й презентаційні навички. Буде і робота в групах, отже бажано мати ноутбук.

Тренерами виступлять:

Володимир Дегтярьов - директор українськох PR-агенції Starget, член правління Української асоціації зі зв’язків з громадськістю (UAPR). PR фахівець з 10-річним досвідом роботи в спеціалізованих агентствах,компаніях і НГО. Володимир веде свій блог і є одним з найпрофесійніших піарників України. 

Данило Маслов - Senior PR Executive в українському PR-агенції Starget. PR-фахівець з 4-річним досвідом роботи в спеціалізованих агентствах, інтернеткомпаніях та центральних органах влади. Веде блог про презентації 

Отже, якщо Ви зацікавлені підвищити Ваші презентаційні навички (а Ви знаєте, що часто знайомство з майбутнім парнером розпочинається з Вашої презентації:)), то реєструйтесь та пишіть: які теми потрібно висвітлити тренерам під час презентації!

Контактна особа для реєстрації: Олена Губанкова, [email protected] або тел. 044 280 11 47.

Про агентство Starget: створене в 2005 році, Starget (http://starget.com.ua) - це PR-агентство повного циклу, яке обслуговує широке коло клієнтів - міжнародних і локальних компаній. Їх досвід включає проекти в ІТ, фінансової, FMCG, автомобільної, фармацевтичної, B2B та інших галузях. Команда Starget - це 18 професіоналів з ​​досвідом і знаннями в стратегічних комунікаціях, роботі зі ЗМІ, організації спеціальних заходів, роботі з новими медіа та в кризових комунікаціях. Starget - частина локального комунікаційного холдингу DVL Communications, який також включає агентство інтегрованих комунікацій Beegarden, агентство дитячого маркетингу Kids Market Consulting і агентство цифрового маркетингу Qube.

Про Центр “Розвиток КСВ”: створений в 2007 році, Центр “Розвиток КСВ” (http://www.csr-ukraine.org) - провідна експертна організація в Україні, яка реалізує КСВ проекти, консультує компанії з підготовки КСВ політики та нефінансової звітності, член Правління української мережі Глобального Договору ООН, організаційний стейкхолдер GRI. З 2009 року реалізує Проект “Розробка порядку денного з КСВ” за підтримки Проекту «Об’єднуймося заради реформ», що виконується Pact та фінансується Агенцією з Міжнародного Розвитку США (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.