bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Feel the World: відчуй різноманіття культур у Миколаєві
28.07.2011

З 1 по 27 серпня Міжнародна організація AIESEC в Миколаєві організовує новий проект культурного різноманіття «Feel the World». Цей проект спрямований на формування у жителів міста чіткого уявлення про різні країни світу, а також на подолання мовного бар’єру та виховання толерантного відношення до представників інших країн, культур, віросповідань.

«Feel the World» надасть миколаївцям можливість ознайомитися з різноманітними гранями культур світу за рахунок різноманіття формату проекту:

Проект буде містити 12 зустрічей:

Вісім зустрічей будуть присвячені окремим країнам світу, та будуть проходити у форматі презентацій та семінарів від представників тих чи інших країн світу, зокрема Китаю, Сербії, Турції, Єгипту та інших країн.

Три зустрічі будуть акцентовані на окрему рису різних країн (музика, кухня, традиційний одяг та атрибутика). Формат буде змінюватися в залежності від риси, наприклад зустріч, присвячена музиці, буде проходити у форматі творчого музичного вечору.

Також, в межах проекту, 13 серпня у Миколаєві пройде Фестиваль культур. На цей раз це буде вже четвертий фестиваль культур від AIESEC. Очікується участь представників більш ніж 10 країн світу.

Зустрічі будуть проходити з 14.30 до 16.30 у Миколаївському Молодіжному центрі (вул. Мала Морська,1). Презентації країн будуть проходити по понеділках та четвергах, а також по суботах – зустрічі з представленням окремих характеритик всіх країн.

Реєстрація: http://aiesec.mk.ua/anketa_feel_the_world Вартість участі на одній зустрічі – 5 грн., повний курс – 50 грн.

Офіційний сайт проекту: http://feeltheworld.aiesec.mk.ua
Офіційний сайт організації: http://aiesec.mk.ua

AIESEC – це міжнародна організація, що об’єднує молодих людей, що прагнуть зробити вклад в суспільство і внести позитивні зміни до навколишнього світу. AIESEC робить це, розвиваючи лідерів, за допомогою програми міжнародних стажувань, глобального освітнього середовища і надання лідерського досвіду.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.