bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Анімація громадської діяльності»
21.07.2011

16-18 серпня 2011 року у м. Києві відбудеться тренінг «Анімація громадської діяльності» у рамках проекту Інституту соціокультурного менеджменту «Підтримка процесу розвитку осередків громадської активності на базі закладів культури».

До участі запрошуються представники регіональних закладів культури, громадських організацій та ініціативних груп, які працюють або хочуть працювати за методикою осередків (центрів) місцевої активності на базі закладів культури (не більше двох осіб від організації).

Тренінг «Анімація соціальної діяльності в місцевій громаді» спрямований на формування розуміння аніматорської діяльності як соціально та суспільно корисних дій, здійснюваних аніматорами на безкорисливій основі для окремих осіб, родин та суспільства в рамках проектів, програм та інших форм участі, що проводяться державними або некомерційними організаціями, а також групами ініціативних громадян.

Мета тренінгу: Забезпечити теоретичну підготовку і сформувати основні практичні вміння і навички аніматора з активізації (пожвавлення) соціокультурного середовища місцевої громади, діяльності її суспільних груп та окремих індивідів на основі сучасних соціальних технологій розвитку місцевої спільноти (громади).

Всі учасники безкоштовно отримають роздаткові матеріали:

  • Азарова Т.В., Абрамов Л.К. Соціальні технології. Частина 1 – Кіровоград: ІСКМ, 2004 – 104с.

  • Азарова Т.В., Абрамов Л.К. Соціальні технології. Частина 2 – Кіровоград: ІСКМ, 2004 – 108с.

  • Азарова Т.В., Абрамов Л.К. Ресурсне забезпечення громадських ініціатив – Кіровоград: ІСКМ, 2008 – 100с.

  • Азарова Т.В., Абрамов Л.К. Інформаційний компонент діяльності ндо – Кіровоград: ІСКМ, 2009 – 80с.

  • Абрамов Л.К., Азарова Т.В. Центр місцевої активності на базі будинку культури: методологія та технологія розвитку територіальної громади (видання третє). – Кіровоград: ІСКМ, 2010. – 116 c.

  • НДО-Інформ № 1-4 (2011)

Учасникам тренінгу буде компенсовано вартість проїзду до та з місця проведення тренінгу за наявності квитків (автобусом чи потягом (не вище купе), а також буде забезпечене проживання в готелі та триразове харчування.

Оскільки кількість учасників тренінгу обмежена (через ресурсні обмеження), відбір учасників буде здійснюватися за конкурсом анкет.

Якщо Ваша участь буде підтверджена організаторами тренінгу, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону.

Детальніше місце проведення тренінгу та схему проїзду буде повідомлено пізніше.

Контактна інформація

З питань логістики (поселення, відшкодування проїзду, харчування) просимо звертатися до Світлани Сімонової (моб. тел.: 0973646525, email: [email protected]).

З інших організаційних питань звертатися до Марії Калашнік, асистента проекту «Підтримка процесу розвитку осередків громадської активності на базі закладів культури» (моб. тел. 0990943771, email: [email protected])

Анкети надсилати на електронну пошту [email protected] або факсом (0522) 34-56-67 до 17.00 5 серпня 2011 (у темі листа зазначити «Анкета»). Результати конкурсу анкет будуть повідомлені до 17.00 8 серпня 2011.

Метою проекту “Підтримка процесу розвитку осередків громадської активності на базі закладів культури”, що здійснюється Інститутом соціокультурного менеджменту за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження” є анімувати (оживити) заклади культури, які потерпають через кризу, надати підтримку активності громад та творчих колективів сіл, селищ і малих міст шляхом трансформування будинків культури та бібліотек в місцеві осередки громадської активності на користь громади.

Детальніше про програму: www.irf.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.