bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як спілкуватись з людьми з обмеженими можливостями
20.07.2011

У межах проведення проекту "Разом-цікавіше" запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у тренінгу з особливостей спілкування з людьми з обмеженими можливостями у м. Донецьк

Проект «Разом-цікавіше» спрямовано на допомогу молодим людям з обмеженими можливостями урізноманітнити їхнє дозвілля, впровадити їх в повсякденне життя нашого суспільства через звичайних людей, планується проведення тренінгів, для охочих навчитися особливостям спілкування з людьми з обмеженими можливостями.

У наш час молоді люди з обмеженими можливостями проводять своє повсякденне життя в стінах своїх власних будинків і квартир, так як багато хто соромиться, боїться вийти на вулицю.

Їхнє коло спілкування обмежується тільки їхньою сім’єю та іншими людьми з обмеженими можливостями. Поява таких людей на вулиці, а тим більше в громадських місцях відпочинку викликає подив і дуже пильну, часто жалісливо-бридливу увагу з боку оточуючих.

Цих людей ніколи не зустрінеш в компанії звичайної молоді, в кінотеатрі або в парку в галасливій компанії. Вони завжди самі або з кимось із дорослих родичів.

За допомогою цього проекту ми хочемо впровадити інвалідів в повсякденне життя нашого суспільства.

Запланована дата проведення тренінгу 20 серпня.

ЯКЩО ВИ БАЖАЄТЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ З ОСОБЛИВОСТЕЙ СПІЛКУВАННЯ З ЛЮДЬМИ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ, А ТАКОЖ ПОЗНАЙОМИТИСЬ з новими і цікавими ДРУЗЯМИ, ТО ПИШІТЬ на скриньку [email protected] .

Контакти

  • Дерягіна Дар’я
  • Донецький міський молодіжний центр мистецтв ”ЕкоАрт”
  • [email protected]
  • +38(099)0245135

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.