bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для тренерів програми щодо здорового способу життя
14.07.2011

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» проводить виїзні тренінги на базі громадських організацій України з підготовки тренерів програми щодо здорового способу життя.

Тренінги є складовою частиною просвітницької програми «За здорове майбутнє» і спрямовані на підготовку спеціалістів молодіжних громадських організацій, громадських організацій, волонтерів, які мають бажання працювати або працюють в сфері профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі.

Ліцензія: Просвітницька програма «За здорове майбутнє» пройшла експертну оцінку і була затверджена для виконання у навчальних закладах експертною комісією при центрі практичної психології і соціальної роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського (протокол № 6 від 21.01.10. )

Програма спрямована на підвищення знань умінь та навичок здорового способу життя підлітків з метою попередження небезпечної поведінки за принципом ступеневої передачі знань і містить підготовку тренерів та навчання тренерами підлітків.

Структуру курсу складають наступні теми:

  1. “Курити або довго жити”.
  2. “ЗМІ. Реклама. Вплив друзів на прийняття рішення щодо куріння ”.
  3. “Життя без алкоголю – найкращий вибір”.
  4. “Правда про наркотики”.
  5. “ІПСШ. Наслідки сексу до одруження ”.
  6. “ВІЛ/СНІД – стосується кожного”.
  7. “Вчимося толерантності”.

Тривалість тренінгового курсу – 2 дні.

Проводять курс 2 тренери.

Після навчання учасники отримають: роздаткові матеріали, методичні посібники та сертифікати про закінчення курсу та стануть дійсними тренерами програми.

Для замовленя тренінгів потрібно надіслати запит на E-mail: [email protected] або звернутися до контактних осіб:

  • Олександр Чепур (моб. тел.: +380935791693) та
  • Сергій Алєксєєнко (моб. тел.: +380934590343.)

Примітки

Внесок зацікавленої сторони складає добровільну пожертву на статутну діяльність ПОМГО «Твій Світ» у розмірі 30 грн. з учасника, але не менше 200 грн. в цілому. Також запрошуюча сторона покриває транспортні витрати та проживання тренерів. Курс тренінгів просвітницької програми «За здорове майбутнє» не є комерційним проектом і проводиться на кошти добровільних пожертв самих учасників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.