bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів з навчальної програми «Уповноважувальна освіта»
11.07.2011

Програма «Уповноважувальна освіта» працює в Україні з 1996 року. З 1999 року вона почала розвиватися на міжнародному рівні, розширивши свою дію нині на 10 країн світу.

З 1999 по 2006 вона підтримувалась жіночою мережевою програмою Інституту відкритого суспільства. За ці роки в Україні з програмою, основна мета якої є формування ґендерної чутливості через шкільні програми та неформальну освіту, познайомилися безпосередньо більше, ніж 15 тисяч осіб.

Інформаційно-консультативний жіночий центр першою серед громадських організацій (і однією з двох) отримав 2001 року ліцензію Міністерства освіти і науки на право проведення інноваційної діяльності в освіті (ґендерна проблематика).

Міністерство освіти і науки Автономної Республіки Крим затвердило програму як курс за вибором. Програма користується повагою та високим рівнем довіри як серед громадських організацій, так і серед державних установ, які мали можливість з нею ознайомитися.

Більше про Програму «Уповноважувальна освіта», принципи підготовки тренерів та вимоги до майбутніх тренерів можна ознайомитись тут.

Зацікавленим особам необхідно заповнити анкету на участь та надіслати її до 25 липня ц.р. на адресу: [email protected] із зазначенням у темі повідомлення «ТОТ».

Захід відбудеться за підтримки Українського жіночого фонду.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.