bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з медіації у Луганську
08.07.2011

Ознайомчий семінар з відновного правосуддя (медіації у кримінальних справах) проходитиме 14-15 липня 2011 в м.Луганськ для представників громадських організацій з 7 областей України (Луганська, Донецька, Львівська, Херсонська, Чернігівська, Кіровоградська, Хмельницька), які працюють з неповнолітніми у конфлікті з законом, потерпілими, засудженими.

Семінар проходить в рамках проекту Луганської обласної групи медіації «Забезпечення підтримують технологій системи кримінальної юстиції для неповнолітніх у 7 регіонах Україні» за підтримки Програми розвитку ООН.

До участі в семінарі запрошується 1 представник від громадської організації. Проїзд (за наявності проїзних документів), проживання та харчування учасників оплачує приймаюча сторона.

Просимо подавати заявки на участь у семінарі до 11 липня (включно) по електронній пошті [email protected], вказуючи прізвище та ім’я, організацію, досвід роботи. У полі «тема» просимо зазначити «учасник семінару з медіації».

У зв’язку з обмеженням місць на семінарі, група з 14 учасників буде формуватися по мірі надходження заявок на електронну пошту.

Контакти

  • Галина Тищенко
  • Луганська обласна група медіації
  • [email protected]
  • 050 23 22 173

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.