bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школи толерантності та молодіго лідера
23.06.2011

Якщо ти молодий та активний! Якщо тобі не байдужа історія та майбутнє України! Якщо ти бажаєш долучитись до розбудови демократичної держави, школи толерантності та молодіго лідера для тебе.

Протягом липня-серпня 2011 року Молодим Рухом буде організовано 4-и триденні Школи толерантності та молодого лідера

Протягом Шкіл їх учасники матимуть можливість:

  1. Отримати знання та практичні навики з основних питань молодіжної політики (створення та діяльність МГО, особливості написання та реалізації молодіжних проектів, молодіжне лідерство тощо)

  2. Обговорити та віднайти моменти, що об’єднують Україну в питаннях, якими політики доволі часто спекулюють, заробляючи політичні дивіденди, водночас розколюючи країну.

В якості експертів будуть залучені кращі українські і зарубіжні історики, науковці, громадські діячі та політологи.

Школи будуть присвячені як вихованню лідерських якостей у молодих українців так і аналізу історичних моментів, переосмисленню минулого, вихованню толерантності тощо.

На основі, поданих до участі в проекті анкет кандидатів, експертною групою буде сформовано 4-и групи учасників – по 25 чол. у кожній.

Школи відбуватимуться в Івано-Франківській, Житомирській, Луганській та Херсонській областях.

Про точний час та місце проведення Шкіл відібраних учасників буде повідомлено пізніше.

Групи будуть сформовані виходячи з принципу максимального охоплення регіонів України.

Кращі учасники Шкіл матимуть можливість взяти участь у п’ятиденному таборуванні.

Програма таборування буде формуватися на основі запитів учасників Шкіл. Крім цього, у програму увійдуть теми, які через обмежені часові рамки не потрапили до програми Шкіл.

Під час проведення табору учасники отримають комплексні знання щодо, що стосуються молодіжної політики, можливостей громадської діяльності, оволодіють знаннями щодо важливості толерантності як невід’ємної запоруки демократичних процесів.

Також спільне таборування всіх учасників проекту дозволить налагодити тривалі дружні зв’язки між молодіжним середовищем західної, східної, північної та південної України, гармонізувати їх.

Якщо тебе зацікавила ця інформація і ти бажаєш стати учасником цього проекту, не гай часу, швидко заповнюй та надсилай на адресу організаторів пакет необхідних документів:

  • заповнену анкету (додається);
  • лист-рекомендацію від керівництва вищого навчального закладу або організації, яку він представляє;
  • твір-ессе „Україна у нас одна!!!”, обсягом приблизно 600 слів (приблизно 1 аркуш);

Вимоги:

  • вік: 18-25 років;
  • повний пакет документів.

Критерії відбору:

  • Відповідність вимогам до кандидата на участь у проекті;
  • Вчасно надісланий повний пакет документації Молодому Руху;
  • Сумлінність у написанні творів-ессе;
  • Рівномірне обласне представництво;
  • Гендерна рівність.

*Увага! До участі в конкурсі допускаються тільки ті кандидати, які нададуть Молодому Руху до вказаного терміну повний пакет документів. Документи потрібно надсилати електронною поштою [email protected] з позначкою TOLERANTNIST. Остання дата надсилання документів: 10.07..2011 р. Витрати учасників, включаючи проїзд, проживання, харчування, вартість лекцій та матеріалів беруть на себе організатори.

Проект «Толерантність української молоді – запорука демократії» реалізується Молодим Рухом за сприяння NED (National Endowment for Democracy). Метою є гармонізація відносин між молоддю з різних областей України, виховання толерантності, шляхом формування змішаних груп учасників проекту та проведення для них спільних навчань, тренінгів та таборування, покликаних сприяти розвитку молодіжного лідерства, молодіжного руху та громадського сектору, як невід’ємних складових демократичного розвитку суспільства. Виховання толерантності та лідерських якостей, пошук правди, істини та компромісу – основне завдання запланованих заходів.

Контакти

  • Любомир Грицак
  • Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Молодий Рух”
  • [email protected]
  • 044 239-24-26
  • 278-55-16
  • http://www.mr.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.