bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з проектного менеджменту та залучення ресурсів на Донеччині
10.05.2011

Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» пропонує Вам взяти участь у наступних семінарах-тренінгах:

  • 19 травня 2011 року для представників органів місцевого самоврядування на тему: «Основи проектного менеджменту».
  • 24 травня 2011 року для представників громадських організаційта ініціативних групна тему: «Основи проектного менеджменту».
  • 26 травня 2011 року дляпредставників органів місцевого самоврядування на тему: «Залучення ресурсів для розвитку громади. Основи фандрайзингу».
  • 3 червня 2011 року для представників громадських організаційта ініціативних груп на тему: «Залучення ресурсів для розвитку громади. Основи фандрайзингу».

У ході семінару-тренінгу на тему: «Основи проектного менеджменту»учасникам буде надана можливість набути знання, напрацювати вміння та навички необхідні для підготовки та планування реалізації проектів, спрямованих на розвиток територіальних громад, в яких вони мешкають.

У ході семінару-тренінгу на тему: «Залучення ресурсів для розвитку громади. Основи фандрайзингу» учасникам буде надана можливість набути знання щодо механізмів аналізу, планування та реалізації кампаній з залучення коштів, а також буде пояснена психологія благодійництва.

Час проведення тренінгів з 10.00 до 16.00 в приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади (бул. Пушкіна, 32, 19 аудиторія).

Організатори забезпечують учасників семінарів-тренінгів обідом та методичними матеріалами. Витрати на проїзд не відшкодовуються.

Для участі в семінарах-тренінгах необхідно зареєструватися (П.І.Б., посада, контактні телефони, місто) до 17.00 17 травня 2011 року за телефонами: (062)-337-63-16; (050)-901-25-91 або за електронною адресою[email protected]. Контактна особа – керівник проекту Єрьоміна Оксана Володимирівна.

Вищевказані тренінги проводить Донецька обласна організаціяВГО «Комітет виборців України» в рамках проекту «Громадськість та місцева влада – ефективні механізми співпраці». Проект реалізується при інформаційній підтримці Головного управління взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій Донецької облдержадміністрації та за фінансової підтримки посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Головна мета проекту – активізувати громадян до участі у вирішенні конкретних проблем громад і сприяти більшій відкритості, прозорості, публічності та відповідальності органів місцевого самоврядування 28 міст обласного підпорядкування Донецької області шляхом запровадження (покращення) механізмів та процедур участі громадян у процесі вирішення питань місцевого значення.

В рамках проекту було проведено дослідження рівнів відкритості, прозорості й публічності в процесі прийняття рішень місцевою владою, а також відповідальності й взаємодії з громадами в 28-ми містах обласного підпорядкування Донеччини.

За результатами проекту буде сформовано рейтинг 28 міст обласного підпорядкування Донецької області. В основу рейтингу входить оцінювання критеріїв/рівнів належного врядування: передбачуваність, інформування, співпраця, інноваційність. За результатами аналізу буде надано об’єктивну та неупереджену оцінку стану надання послуг населенню міст Донеччини та розроблено рекомендації вдосконалення методів управління й підвищення їх ефективності в органах місцевого самоврядування (ОМС). Результати презентуватимуться у серпні цього рокуна конференції.

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”
  • http://www.cvu.dn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.