bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на тренінг та міні-гранти для ініціативних груп жінок та новостворених жіночих ГО
24.10.2024

Шановна спільнота!

Ми оголошуємо набір на тренінг та міні-гранти для ініціативних груп жінок та новостворених жіночих громадських організацій Дніпропетровської області.
 
Тема тренінгу: «Основи проектного менеджменту: від ідеї до змін» 
 
Ви отримаєте відповіді на таки питання:

1.  Поняття проекту та проектного менеджменту
2.  Етапи проектного менеджменту 
3.  Ініціація проекту
4.  Ефективність проекту
5.  Планування проектів 
6.  Написання проектної заявки
7.  Реалізація проекту та моніторинг
8.  Завершення проекту
9.  Резильєнтність в проектному менеджменті
 
Мета тренінгу: Заохочення учасниць до фахової підготовки проектних пропозицій, спрямованих на ефективне вирішення проблем громад. Учасниці ознайомляться з поняттями проект та проектна пропозиція, особливостями підготовки проектних пропозицій відповідно до вимог донорів. Отримані практичні навички з розробки проектних ідей та написання заявок зможуть бути застосовані при реалізації власних міні-проектів (див. Нижче міні-гранти).
 
Організатори тренінгу: ГО «Простір позитивних змін» (м. Дніпро) та АМІСА e.V. (м. Фрайбург)
 
Захід буде проводитись 12 - 14 листопада 2024 в місті Дніпро. Місце проведення тренінгу буде повідомлено відібраним учасницям додатково.
 
Для участі в тренінгу необхідно заповнити форму за посиланням https://forms.gle/ncNNieo4B5vUcbaDA до 31 жовтня 2024 р. Від одної й тої самої групи або організації може прийняти участь в тренінгу до 3 жінок (кожна учасниця має заповнити форму окремо).
Оголошення відібраних учасниць – 04 листопада 2024 р.
 
Міні-гранти: У кожної жіночої ініціативної групи та організації, яка прийме участь в тренінгу, буде можливість отримати грант в розмірі 45.000 грн.
Умови отримання гранту: Написання заявки на проект та готовність складання звітності під час та наприкінці реалізації проекту. Протягом всього процесу (починаючи з написання заявок та закінчуючи звітністю) учасниці отримають консультативну підтримку. Реалізація проектів запланована на першу половину 2025. 
Участь в тренінгу є безкоштовною. Ми забезпечуємо учасниць заходу безкоштовним проживанням у двомісних номерах, харчуванням та роздатковими матеріалами. Також здійснюється компенсація (повна або часткова) за транспортні витрати у розмірі до 500 грн. у дві сторони за наявності підтверджуючих проїзних документів (квитки на автобус чи потяг, рахунок за пальне).
 
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь за телефоном: +380631682199 (Telegram, WhatsApp, Viber) або на електронну пошту [email protected]. Контактна особа – Олена Завгородня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.