bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cтарт реєстрації для участі в освітньому курсі «Збережи свою ідентичність»
24.10.2024

Раді повідомити про старт реєстрації для участі в освітньому курсі “Збережи свою ідентичність” від ГО “Українська Античність”.

Запрошуємо молодь з різних куточків України долучитись до його реалізації!

 Хто ми?” Повномасштабне вторгнення змусило кожного з нас ще раз задати собі це питання. Історія нашої країни – це тисячі історій окремих родин. І вивчаючи їх, ми вивчаємо самих себе. Дізнатись їх, зберегти та передати далі – сьогодні наше завдання. 

Ми прагнемо, аби молодь цікавилась історією своєї родини, бережно ставилась до сімейних реліквій, формувала сімейні архіви, оцифровувала їх та передавала наступним поколінням. Ми хочемо, аби з кожним роком все більше і більше людей розуміли, чому вони народились саме тут. Розуміли глибину та велич української культури. Розуміли, що за ними стоять десятки людських доль. А ще – аби це все відбувалось не загальними фразами з підручників історії, а на прикладах власних родин. Бо ніщо не торкає глибше.

Саме тому ми запускаємо освітній курс “Збережи свою ідентичність”. Запрошуємо молодіжних активістів та працівників долучитись до його реалізації. 

Проведіть захід у своєму молодіжному просторі та зробіть свій вклад у формування національної ідентичності. А ми надамо вам всі матеріали та рекомендації, адже неабияк цінуємо ваш час. 

Що потрібно зробити:

  • зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/ehLjCdP6TrmWEz6S6,

  • отримайте менторську підтримку, всі необхідні матеріали та подарунки для учасників,

  • проведіть один захід у своєму просторі та розкажіть про це.

Дедлайн реєстрації для участі: 16 листопада.

Мріємо разом з вами наповнювати молодіжні простори новими активностями та гуртувати молодь навколо теми вивчення родоводу.

Більше про курс можна дізнатись під час його онлайн-презентації, яка відбудеться 30 жовтня о 14:00 за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/816Vzd3DS1ufzz9QA

Соцмережі організації:

https://www.facebook.com/antiquityukr

https://www.instagram.com/ukrainian_antiquity 


Інформаційна довідка: Громадська організація “УКРАЇНСЬКА АНТИЧНІСТЬ” / “Спілка дослідників української античності” – некомерційна організація, що працює в громадському секторі України з 2019 року.  Наша місія: творити спільноту свідомих та відповідальних громадян. Основні напрями роботи: культурна спадщина (збереження ідентичності); розвиток громадського активізму (активна молодь); неформальна освіта.
____

Відеокурс “Збережи свою ідентичність” представлений ГО “Українська античність” в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст відеокурсу “Збережи свою ідентичність”  є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.