bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Mайстер-клас «Побудова фінансової стабільності НДО»
29.04.2011

Інститут лідерства та управління Українського Католицького Університету запрошує на майстер-клас «Побудова фінансової стабільності НДО», який проведе міжнародний фахівець в галузі управління неприбутковими організаціями, волонтер Корпусу Миру США, Джад Долфін.

Джад Долфін має більше 35 років досвіду в галузі організаційного розвитку. З часу свого перебування в Україні Джад навчає та дає неприбутковим організаціям і благодійним фондам практичні уроки з лідерства, менеджменту та зв’язків з громадськістю.

Майстер-клас буде корисний для представників громадського сектору, які працюють над тим, щоб їх організації були самодостатні у фінансовому плані та включатиме секції з забезпечення фінансової стабільності організації і написання ґрантових пропозицій.

В рамках майстер-класу відбудеться презентація модульної програми «Академія фандрейзингу»*

Майстер-клас відбудеться 4 травня 2011 року (середа) з 10.00 по 14.00, в семінарській кімнаті (авд. 101) філософсько-богословського факультету УКУ за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а.

Умови участі у майстер-класі: Участь у тренінгу лише за попередньою реєстрацією. Реєстраційна анкета у додатку. Реєстраційний внесок для покриття витрат на матеріали та каво-перерви становить 25 грн.

Для студентів програми Управління неприбутковими організаціями – участь безкоштовна.

Просимо зголошуватися до 12:00 3 травня 2011 на електронну скриньку [email protected]. Контактна особа: Наталка Мисула – 066 54 22 638

*«Академія фандрейзингу» - це комплексний навчальний курс для представників неприбуткових організацій м.Львова, які працюють у сфері надання соціальних послуг та галузі культури. Програма дає змогу його учаснику здобути знання та навики по залученню ресурсів та зміцненню організаційної спроможності неприбуткової організації, познайомитись із кращими практиками успішного фандрейзингу. Проект реалізовується за фінансової підтримки Львівської міської ради.

Контакти

  • Наталка Мисула
  • Інститут лідерства та управління УКУ
  • [email protected]
  • 066 54 22 638

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.