bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як розслідувати підставні компанії — відкрита реєстрація на вебінар GIJN
03.10.2024

На вебінарі розслідувачі Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів (ICIJ) та Центру дослідження корупції та організованої злочинності (OCCRP) поділяться власними методами та інструментами, за допомогою яких досліджують діяльність підставних компаній, а також розкажуть про стратегію такого розслідування.

Мова вебінару — англійська з перекладом українською, російською, іспанською, французькою й арабською.

Зареєструватися на вебінар можна за цим посиланням.

Спікери та модератори вебінару:

Керрі Кехо — заступниця керівника відділу даних та досліджень в ICIJ. Вона розпочала співпрацю з ICIJ у рамках проєкту Fatal Extraction у 2015-му, а у 2018-му приєдналася до команди як штатна дата-журналістка.

Кехо працювала над багатьма розслідуваннями ICIJ, включаючи Pandora Papers, Uber Files, Ericsson List, Deforestation Inc., FinCEN Files, Solitary Voices, Implant Files, and the Mauritius Leaks.

Ян Строжик — головний дата-редактор в OCCRP. Разом із головою відділу досліджень Кариною Шедрофскі керує групою досліджень і даних OCCRP. Строжик тісно співпрацює з редакційним та дата-відділами OCCRP — координує дата-аналіз та працює над розслідуваннями, що базуються на даних.

До роботи в OCCRP Строжик був репортером у німецькій громадській новинній телекомпанії NDR, де працював над такими проєктами, як Luxembourg Leaks, Panama Papers, Paradise Papers, FinCEN Files й іншими транскордонними розслідуваннями.

Модератор вебінару — Саймон Бауерс, редактор відділу розслідувань у Finance Uncovered. Він приєднався до організації у листопаді 2020-го після чотирьох років роботи європейським координатором ICIJ.

До цього він 19 років пропрацював у британській газеті Guardian, де був старшим репортером та займався податковими та фінансовими розслідуваннями.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.