bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги, гранти та менторська підтримка для підприємців
02.10.2024

Ресурсний центр ГУРТ запрошує майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, на тренінг «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці. Серед учасників тренінгів буде проведено грантовий конкурс, переможці якого отримають фінансову підтримку для реалізації свої бізнес планів у розмірі 3 тисячі доларів США та менторську підтримку від кваліфікованих бізнес-консультантів та успішних підприємців. 

Програма тренінгу включає такі теми: маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, пошук стартового капіталу та розроблення бізнес-плану. Під час тренінгу учасники спробують себе у ролі підприємців завдяки унікальній бізнес-грі.

Графік проведення тренінгів: 

04-06 листопада м. Сміла

08-10 листопада м. Бровари

08-10 листопда м. Бердичів

12-14 листопада м. Кам’янець-Подільський.

Реєстрація на тренінги відкрита до 31 жовтня. Кількість місць обмежена, не зволікайте. Щоб відчути динаміку тренінгу «Розпочни свій бізнес», пропонуємо переглянути коротке відео.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються. 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у межах проєкту «Попередження трудової експлуатації та торгівлі людьми, підтримка розвитку підприємництва та соціальних партнерів в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Уряду Бельгії та за підтримки Міністерства економіки України.

 

***

Для того, аби регулярно отримувати інформацію про можливості залучення коштів та доступ до інших ресурсів для розвитку, підпишіться на нас у соціальних мережах linktr.ee/rcgurt

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.