bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Онлайн-академія підприємиць та лідерок» запрошує на курс «SMM-менеджер»
27.09.2024

https://gurt.org.ua/uploads/news/2024/09/27/instagram_post_(1).png

«Онлайн-академія підприємиць та лідерок» запрошує харків’янок та жінок та дівчат, які наразі проживають у Харківській області до участі у навчальному курсі «SMM-менеджер».

Проєкт «Онлайн-академія підприємиць та лідерок» впроваджуєтьсяГО  Вік Можливостей за технічної підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та за фінансування

Women’s Peace & Humanitarian Fund (WPHF). WPHF – це гнучкий і швидкий інструмент фінансування, який підтримує якісні заходи, спрямовані на підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використовування ключових можливостей миробудівництва.

Шановні харків’янки!

Якщо ви хочете опанувати одну з найпопулярніших і найперспективніших професій сучасності, ми запрошуємо вас на навчальний курс «SMM-менеджер».

Цей курс допоможе стати незамінною фахівчинею у сфері соціальних мереж з високим прибутком. Адже наразі соціальні мережі – це потужний бізнес-інструмент. Кожна компанія, яка прагне досягти успіху, має потребу у спеціалістах (-ках), які вміють керувати брендом у віртуальному просторі. SMM-менеджер(-ка) – це фахівець(-чиня), який(-а) не просто веде сторінки у соціальних мережах, але й створює стратегії, що допомагають залучати нових клієнтів, збільшувати продажі та зміцнювати зв’язок з аудиторією.

Курс «SMM-менеджер» підходить для початківиць, власниць бізнесу, маркетологиінь, фрілансерок та тих, хто мріє про захопливу сучасну роботу.

На курсі «SMM-менеджер» ви навчитеся:
 

  • Розробляти стратегію просування бренду в соціальних мережах.
  • Створювати якісний та релевантний контент, який буде залучати вашу цільову аудиторію.
     
  • Ефективно використовувати рекламні інструменти соціальних мереж.
     
  • Працювати з основними соціальними мережами (Facebook, Instagram…) та ефективно використовувати їх для просування бізнесу.
     
  • Проводити аналіз ефективності кампаній та коригувати стратегії.
     
  • Керувати репутацією бренду онлайн та швидко реагувати на зміни в поведінці аудиторії.


Актуальність і вигоди для вас


Опанування навичок SMM-менеджера(-ки) відкриє перед вами величезні перспективи у кар’єрному та бізнес-розвитку. Уміння просувати продукти і послуги через соціальні мережі дозволить вам досягати значних результатів, навіть без великих фінансових вкладень. Ви зможете самостійно керувати онлайн-присутністю свого бізнесу, збільшуючи його вплив та прибутковість.

Крім того, знання, отримані на курсі, дадуть вам можливість працювати віддалено, що особливо актуально у сучасному світі. Ви зможете самостійно обирати проекти, з якими хочете працювати, і створювати для себе зручний графік роботи.

Соціальні мережі – це потужний інструмент, який може вивести ваш бізнес на новий рівень. Приєднуйтесь до курсу «SMM-менеджер» і навчіться ефективно використовувати їх для досягнення своїх цілей.

Зареєструйтесь зараз і зробіть перший крок до успіху!

Формат: 10 занять по 2 години на платформі ZOOM.

Менторський супровід досвідченою фахівчинею кожної учасниці.


Заповніть анкету на курс «SMM-менеджер», форма реєстрації:

https://forms.gle/rzU734o4oDhFAfA37


Приєднуйтесь до курсу «SMM-менеджер» і станьте частиною спільноти харків’янок, які успішно реалізують свої мрії та досягають нових вершин у підприємництві. Не пропустіть свій шанс змінити життя, розкрити потенціал та стати частиною спільноти надихаючих жінок і дівчат, які разом крокують до успіху.

Контакти

  • Виникли питання
  • ми на зв’язку
  • команда ГО Вік Можливостей: [email protected] +38 050 7511812 + 38 067 5722700 Fb ageofpossibility Tg @age_possibiity Inst @age.possibility Youtube @age.possibility

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.