bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як вигравати міжнародні гранти та стипендії завдяки волонтерству: вебінар для українок
26.09.2024

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Оксана Матіяш, голова правління «Teach For Ukraine», перша українська стипендіатка Фонду Барака Обами в Колумбійському університеті та випускниця Оксфордського університету, поділиться особистим досвідом і знаннями про можливості, які відкриває громадська активність. 

Учасники вебінару дізнаються:
  • як участь у громадських ініціативах відкриває доступ до міжнародних програм і стипендій;
  • де шукати грантові можливості;
  • як правильно подавати заявки;
  • чому громадська активність високо цінується за кордоном;
  • як волонтерство може стати ключем до кар’єрного зростання.
«Я прийшла в громадський сектор пізно, але свідомо, через багато експериментів. Чим більше я набираюся досвіду, тим ясніше розумію, де справді знаходжу своє покликання. Мені хочеться, щоб в нашому суспільстві громадська діяльність і активність цінувалися так, як це роблять в інших країнах», — зазначає Оксана Матіяш.
Вебінар «Міжнародні програми та їхні можливості» орієнтований на дівчат віком 14–22 років зі всієї України. Проте всі охочі можуть узяти участь, заповнивши коротку форму за посиланням.
 

 
«Важливість громадської активності для побудови кар’єри: ДІЙ» — це тримісячний онлайн-курс, що складається з шести вебінарів. Його мета — заохотити молодь брати активну участь у громадському житті та пояснити, як це сприяє особистісному і кар’єрному розвитку. Проєкт реалізується Projector Foundation у межах програми «Сама собі ціль» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

STEM is FEM – перша STEM-екосистема в Україні, яка обʼєднує організації, людей та ідеї, що взаємодіють для популяризації освіти та карʼєри в галузях науки, технології, інженерії та математики. У 2023 році Міністерство закордонних справ України нагородило проєкт званням “Почесний амбасадор України у сфері науково-освітньої дипломатії”. STEM is FEM був ініційований українським ІТ-підприємцем та співзасновником інвестиційної групи Roosh Сергієм Токарєвим.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.