bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Онлайн академія підприємиць та лідерок» Запрошує на курс «Маркетолог»
21.09.2024

 «Онлайн-академія підприємиць та лідерок» запрошує харків’янок та жінок і дівчат, які наразі проживають у Харківській області до участі у навчальному курсі «Маркетолог».

Проєкт «Онлайн-академія підприємиць та лідерок» впроваджується ГО Вік Можливостей за технічної підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та за фінансування Womens Peace & Humanitarian Fund WPHF – це

гнучкий і швидкий інструмент фінансування, який підтримує якісні заходи, спрямовані на підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використовування ключових можливостей миробудівництва.

Шановні харків’янки!

Навчальний курс «Маркетолог» орієнтований на жінок та дівчат, які прагнуть розвивати свій бізнес або ж мріють стати фахівчинею у сфері маркетингу. Опанування професією «маркетолог» відкриє перед вами безмежні можливості

для професійного зростання та розвитку власного бізнесу. Адже завдяки ефективному маркетингу бізнес стає впізнаваним і конкурентоспроможним.

Кому варто приєднатися?

Для власниць бізнесу, ці знання допоможуть вам збудувати ефективну маркетингову стратегію і значно збільшити прибуток та досягати максимальних результатів з мінімальними витратами. Якщо ви лише плануєте започаткувати власну справу, цей курс стане вашим першим кроком до успішного

підприємництва.

Оволодіння професійними маркетинговими навичками надасть вам змогу завжди бути на крок попереду конкурентів, пропонуючи своїм клієнтам те, що їм дійсно потрібно та найбільш актуально.

Навчальний курс «Маркетолог» надасть вам:

● Глибокі знання про основи маркетингу та його інструменти.

● Практичні навички створення маркетингових стратегій.

● Вміння аналізувати ринок і розуміти потреби споживачів.

● Досвід розробки та реалізації ефективних рекламних кампаній.

● Знання про цифровий маркетинг та роботу з соціальними мережами.

● Розуміння того, як правильно позиціонувати свій продукт на ринку.

Приєднуйтесь до нашого курсу «Маркетолог»: отримайте нову актуальну професію, розвивайте свій бізнес, зміцнюйте бренд і досягайте нових вершин разом з нами.

Зареєструйтесь зараз і зробіть перший крок до успіху!

Формат: 10 занять по 2 години на платформі ZOOM.

Менторський супровід досвідченим фахівцем кожної учасниці.

Заповніть анкету на курс «Маркетолог», форма реєстрації:

https://forms.gle/hhQ6NHktXfx7ayhq7

Приєднуйтесь до курсу «Маркетолог» і станьте частиною спільноти харків’янок, які успішно реалізують свої мрії та досягають нових вершин у підприємництві.

Не пропустіть свій шанс змінити життя, розкрити потенціал та стати частиною спільноти надихаючих жінок, які разом крокують до успіху.


Контакти

  • Виникли питання
  • ми на зв’язку
  • команда ГО Вік Можливостей: [email protected] +38 050 7511812 + 38 067 5722700 Fb ageofpossibility Tg @age_possibility Inst @age.possibility Youtube @age.possibility

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.