bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Основи ефективної комунікації в соцмережах для представників/ць ТБ-спільноти, НУО, лікарів»
18.09.2024

Вам цікаво дізнатися, як ефективно використовувати соціальні мережі для поширення важливих соціальних ідей та підтримки спільноти?


Тоді приєднуйтеся до тренінгу «Основи ефективної комунікації в соцмережах для представників/-ць ТБ-спільноти, НУО, лікарів/-ок» від TBPeopleUkraine.

Під час нього ви дізнаєтеся, як правильно оформлювати профілі та публікації, подавати складні теми для їх ефективного сприйняття, а також отримаєте корисні поради щодо уникнення поширених помилок і дізнаєтесь про інструменти для створення й обробки контенту.

З 24 по 27 вересня з 10 по 12:00 ми будемо розглядати кожну з соцмереж: Facebook, Instagram, Linkedin та X (Twitter).

Тренеркою виступить Олена Дуб — медіаконсультантка, тренерка з соцмереж для медіа та громадських організацій. У минулому — журналістка і менеджерка локальних і національних ЗМІ («Поступ»«Україна молода»«Газета по-київськи»«Радіо Свобода»). Має понад 10-річний досвід тренерства та менторства для НУО й медіа України, Білорусі, Латвії, Молдови. Співпрацювала і співпрацює з багатьма міжнародними організаціями. Є консультанткою Internews Network. Співзасновниця професійної спільноти “SMM Talks for NGO & Media”.

Як долучитися? Зареєструватися за цим лінком: https://cutt.ly/oeTEXNk4 

Не пропустіть можливість вдосканилити свої навички. Нехай про ваш активізм у сфері протидії туберкульозу почує весь світ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.