bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг: «Як повідомити про страшну новину? Комунікація з військовими, ветеранами та членами родини»
14.09.2024

ГО «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів» 
запрошує на відкритий безоплатний тренінг “Як повідомити про страшну новину. Комунікація з військовими, ветеранами та членами родини, які мають втрати ”
 Коли 28 вересня  2024 з 16.00 до 18.00 год.
Тривалість події 2-2,5 год.
 Війна та втрати продовжуються….
Повідомлення про втрату - це надзвичайно важкий процес, який потребує чутливості та розуміння.
Важливо пам’ятати, що кожна людина переживає втрату здоров’я, сенсу, майбутнього, будинку та близької людини по-своєму, а процес горювання може тривати довго.
Запрошуємо на відкритий онлайн-тренінг 
дружин, рідних, батьків, дітей, друзів військових та волонтерів, психологів , лікарів та цивільних, які хочуть підтримати та допомогти військовому-ветерану та їх родині.
Участь безкоштовна
 
 
На тренінгу буде мінімум теорії та максимум практичних порад як використати чутливу та зрозумілу мови, як екологічно підтримувати при проживанні стадій горя. А ще ми поділимося техніками як спілкуватися з військовими, які втратили своїх близьких…
 
Гості тренінгу- травмотерапевти зі США та Ізраїлю
Платформа для проведення онлайн заняття– ZOOM.​
Після закінчення тренінгу видається Сертифікати анг. та українською мовами за бажанням від  Міжнародної асоціації психологів та тренерів-експертів та Тренінгового Центру Наталії Сабліної.
 
 Тренінг проводить Наталія Сабліна - кандидат психологічних наук, автор та викладач навчально-терапевтичний курсу підвищення кваліфікації « Психологічна допомога та робота психолога з військовими та їх родинами у дні війни. Військова психологія». 
Наталія Сабліна у дні війни підготувала понад 2000 консультантів з кризовою психології та понад 3200 консультантів з військової психології. Пройшла стажування у США, Північній Ірландії та Боснії та Герцеговині
Кількість місць обмежено до 1000 учасників.          

P.S.Поділіться інформацією  з тими, хто потребує цих знань. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.