bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інститут ментального здоровʼя запрошує на вебінар у вересні
13.09.2024

Про що цей вебінар? На вебінарі будуть розглянуті такі важливі і складні теми, як горе, траур, горювання. Як дати собі час і співчуття? Занадто багато людей тікають від свого горя і сприймають його як щось, що потрібно подолати, а не як переживання та роботу. Це фактично подовжує час скорботи.

Будемо говорити про те, чому пригнічувати та приховувати своє горе (прикидатися «сильним») шкідливо. Як пройти шлях від першого шоку втрати до розв’язання та зцілення?

Деббі Магнусонтренерка, спікерка, письменниця і консультантка із лідерства з 30-річним стажем. Вона є співавтором двох книг: The ReFirement® Workbook та Work With Me: A New Lens on the Multigenerational Workforce.

Деббі має великий професійний досвід. Вона обіймала посади віце-президента з управління талантами CPI Twin Cities, виконавчого тренера та старшого консультанта глобальної консалтингової компанії Personnel Decisions International (PDI), а також 17 років тренінгів з менеджменту/лідерства в корпорації Dayton’s/Marshall Field’s Dept Stores і Target. Вона викладала ділову та професійну етику та стратегічні комунікації на рівні аспірантури в університеті Святої Катерини у Сан Пауло. Після виходу на пенсію в 2019 році Деббі працює в 2 радах директорів некомерційних організацій. Наразі вона є інструктором з дихання BreathLogic та фасилітатором з підтримки у горі.

Вона прагне допомогти людям будь-якого віку жити найкращим чином і розвивати внутрішні сили, щоб справлятися зі злетами та падіннями життя.

Для кого цей вебінар? Для психологів, соціальних працівників, вчителів, лідерів організацій та всіх, хто сьогодні стикається з темою горя.

Як можна долучитися до вебінару?

Заповніть анкету реєстрції 

 https://forms.gle/b39ZXg65FiCQ37Ku6

Участь у вебінарі – безкоштовна.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.