bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жіноче підприємництво на старті: від ідеї до масштабування бізнесу з програмою «МІСТ»
10.09.2024

Чому саме “МІСТ”? 

Команда U&WE Hub вже навчила понад 6680 жінок, і наша програма стала тим містком, який з’єднує жінок з їхніми мріями та допомагає розвивати бізнес.  “МІСТ” — це про Масштабування, Ідеї, Стратегії, Трансформації. 

VI хвиля навчальної програми допоможе жінкам віком від 18 років створити та розвинути власний бізнес в Україні. Завдяки програмі учасниці навчання здобудуть навички фінансової грамотності, візійного мислення та комунікацій, лідерських якостей, адаптивності та критичного мислення. Йдеться не лише про теоретичні знання, а й про практичні заняття з кваліфікованими фасилітаторами та куратором/кою, а також спільну роботу з одногрупницями. 

Упродовж 8 тижнів навчання учасниці зможуть відвідати заняття  у п’яти хабах — Києві, Броварах, Запоріжжі, Івано-Франківську, Чернівцях. Серед активностей — практичні лекції та воркшопи, робота над бізнес-планом під керівництвом кураторки/а, знайомства з успішними підприємицями. Деякі лекції будуть проходити онлайн. 

На заключному етапі відбудеться ярмарок послуг та товарів учасниць, а також пітчинг перед  експертами/ками, представниками/цями бізнесу та влади.  Під час нього будуть обрані переможниці у кожному хабі — вони отримають  безоплатні консультації від грантрайтера/ки. 

Вона зауважила, що ще 12 жінок-підприємиць  після завершення навчання відкрили ФОП, а ще 9 — у процесі оформлення. 

 

На кого орієнтована навчальна програма?

·       Жінки, які мають бізнес-ідею, але зіштовхнулися  з перешкодами на шляху  її реалізації, тому потребують нових знань та підтримки від експертів/ок та спільноти.

·       Жінки, які мають бізнес на стадії запуску, але потребують практичних знань і консультацій для посилення і розвитку своєї власної справи.

·       Жінки, які мали бізнес до війни, а зараз мріють його релокувати/відновити/перезапустити. 

Щоб подати заявку на участь, зареєструйтеся за  посиланням до 29 вересня включно. Нагадаємо, що навчання розпочнеться 7 жовтня, а триватиме до 27 листопада 2024 року. 

Проєкт Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (U&WE Hub) започаткований Центром “Розвиток КСВ” з метою допомогти жінкам розпочати або продовжити розвивати власну справу. Навчання проводиться Центром “Розвиток КСВ” за підтримки Netherlands Enterprise Agency.

Більше інформації про програму навчання в соцмережах спільноти: Instagram , Facebook

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.